מרק דגים ופירות ים משובח

חומרים ל-4 מנות3 ליטר ציר דגים50 מ"ל שמן זית100 גרם בצל לבן פרוס100 גרם גזר מקולף פרוס לפרוסות100 גרם סלט עלים פרוס (רק הגבעולים)50 גרם שומר פרוס30 גרם שום פרוס150 גרם עגבניות מקולפות מגולענות ופרוסות לרצועות150 מ"ל פרנו (חשוב !)300 מ"ל יין לבן יבש פטרוזיליה קצוצהזעפרן200 גרם שרימפס מקולף200 גרם קלאמרי חתוך לטבעות200 גרם קלאמרי ראש200 גרם מוליםפילה דניס חתוך לקוביות אופן ההכנהמאדים בסיר מרק את הירקות (מלבד העגבניות) והשום בשמן זית עד ריכוך. מוסיפים יין ופרנו, ומצמצמים לשליש.מוסיפים ציר, עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.לפני ההגשה מחממים את המרק ומוסיפים את השרימפס, קלאמרי, מולים והדניס ומבשלים 5 דקות, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.רצוי להוסיף מעט פרנו לפני ההגשה.

חומרים ל-4 מנות
3 ליטר ציר דגים
50 מ"ל שמן זית
100 גרם בצל לבן פרוס
100 גרם גזר מקולף פרוס לפרוסות
100 גרם סלט עלים פרוס (רק הגבעולים)
50 גרם שומר פרוס
30 גרם שום פרוס
150 גרם עגבניות מקולפות מגולענות ופרוסות לרצועות
150 מ"ל פרנו (חשוב !)
300 מ"ל יין לבן יבש
פטרוזיליה קצוצה
זעפרן
200 גרם שרימפס מקולף
200 גרם קלאמרי חתוך לטבעות
200 גרם קלאמרי ראש
200 גרם מולים
פילה דניס חתוך לקוביות

אופן ההכנה
מאדים בסיר מרק את הירקות (מלבד העגבניות) והשום בשמן זית עד ריכוך.

מוסיפים יין ופרנו, ומצמצמים לשליש.

מוסיפים ציר, עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.

לפני ההגשה מחממים את המרק ומוסיפים את השרימפס, קלאמרי, מולים והדניס ומבשלים 5 דקות, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה.

רצוי להוסיף מעט פרנו לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר