מרק מינסטרונה

10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהן מתרככות לגמר
10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהן מתרככות לגמר

מצרכים
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול, קלוף
4 שיני שום
3 גבעולי סלרי
2 זוקיני
3 גזרים, קלופים
1 אריזה מיני תפוחי אדמה מבושלים ללא קליפה, כמו של טעם הטבע
1 שקית גרגירי חומוס מבושלים, כמו של טעם הטבע
1/2 שקית אטריות קטנות (למשל קונכיות) או אטריות דקות למרק
1 קופסה רסק עגבניות קטן
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק ירקות/עוף
מלח ופלפל שחור
כפית כורכום

אופן ההכנה
קוצצים בצל, שום, גזרים, זוקיני ותפוחי אדמה לקוביות, ואת הסלרי לפרוסות דקות.
מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל והסלרי במשך 5 דקות.

מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים גזר, ותפוחי אדמה ומטגנים 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים זוקיני, גרגירי חומוס, רסק עגבניות, תבלינים ומים רותחים בגובה 5 ס"מ מעל המצרכים.

מבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
10 דקות לפני תום הבישול מוסיפים את האטריות ומבשלים עד שהן מתרככות לגמרי.
טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה