מתכון של חלי ממן לשיפודי עוף במחבת

מבשלים כ-10 דקות נוספות על אש בינונית כשמדי פעם הופכים את השיפודים. מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא. שיטה שדוגלת באכילה מאוזנת המלמדת לאכול במידתיות מהכול. בחלי ממן יש צוות של דיאטניות, מנטורים ותומכי הרזיה שמלווים את המשתתפים

רכיבים

 1 כפית תימין יבש או טרי

1 כפית אורגנו יבש

2  שיני שום פרוסות

4  עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לרבעים

תרסיס שמן או 1 כפית שמן זית

600 גרם נתחי פרגית משופדים

¼ כפית צ'ילי

1 כפית חרדל גרגירים

פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים

להגשה

1/2 כוס בצל ירוק

אופן ההכנה

מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה.

מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת.

צולים אותם 3-4 דקות מכל צד.  

מתבלים במלח ופלפל.  

מוסיפים למחבת את העגבניות והתבלינים.  

מבשלים כ-10 דקות נוספות על אש בינונית כשמדי פעם הופכים את השיפודים.

מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר