מ-14.9 למשך חודש: פסטיבל אוכל רחוב במזללה של השף מאיר אדוני

התפריט יציע יותר מ- 20 מנות רחוב ישראליות, ערביות, מקסיקניות, צרפתיות, איטלקיות, אמריקאיות, תאילנדיות וספרדיות

מסתבר כי לשף מאיר אדוני, יש חיבה מיוחדת לאוכל רחוב. מכל ביקור, סיור או חופשה בחו"ל, הוא חוזר עם השראות לאוכל רחוב. עתה הוא החליט לקבץ את כל מנות הרחוב האהובות עליו לתפריט אחד של פסטיבל ססגוני וטעים, שיוגש במסעדת מזללה שלו החל מ- 14.9 ולמשך חודש לפחות – עד שיגיע רעיון חדש.יום רביעי הקרוב.

התפריט יציע יותר מ- 20 מנות רחוב ישראליות, ערביות, מקסיקניות, צרפתיות, איטלקיות, אמריקאיות, תאילנדיות וספרדיות, ביניהן:

יוניון סקוור – המבורגר נתחי עגלה – על לחמניית בריוש, פטריות ובצל מוקפצים בחמאה, חביתת עין, חסה, חרדל דיזון, איולי קוניאק, צ'יפס בטטה בליים ומלח צ'ילי

ברוקלין – כריך קורנבייף ביתי חם – על לחם כפרי עם חרדל, קורנישון, כרוב כבוש, מלפפון בלאדי ותפוצ'יפס ביתי

מרקש – ערייס קבב – פיתה שומשום צלויה על פחמים, חצילים מטוגנים, פטרוזיליה, כמון, צנוברים, בצלים, טחינה, עמבה, צ'יפס תפוחי אדמה של פעם בבלילת תבלינים

מקסיקני – טורטייה נתחי דג – בשמן עמוק, קרם שעועית שחורה וצ'יפוטלה מעושן, סלסת תירס, משמש מיובש, צ'ילי, כוסברה,'וויניגרט פסיפלורה הבנרו, יוגורט ליים ובוטנים קלויים

תאילנד – סום טאם – פפאיה ירוקה, אטריות זכוכית, כרוב, שעועית ירוקה, עגבניות, מלפפון, ליים, שום, למון גראס, פיש סוס, סוכר דקלים, צ'ילי ובוטנים

מונמרטר – קרפ בשר זנב שור – בבישול איטי, שזיפים מעושנים, בצלים, פטריות יער, אגוזים,ציר עגל יין אדום ואבק פורצ'יני

לצד מנות הרחוב יוגשו בנוסף לתפריט היין והאלכוהול של המסעדה, גם יין בקראף, בירה גולדסטאר אן פילטרד, ערק.
האמן איתן ויתקון יציג תמונת ענק של אינטרפרטציה שלו לתנועת רחוב.

"מזללה", רח' נחלת בנימין 57, תל אביב. 03-5665505



צילום מאיר אדוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר