נאן הודי

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה להתנסות באפיית לחמים ביתיים כמו למשל פיתת נאן הודית עם 4 רכיבים בלבד שגם אופים מתחילים יצליחו להכין

הנאן הוא לחם נייטרלי ומצוין לליווי כל מנה או שניתן להעניק לו קראסט של שום קצוץ ופטרוזיליה יחד עם שמן זית ליצירת מנה מודגשת יותר

רכיבים ל-6 מנות

250 גרם קמח

125 מ"ל מים חמים

שמן זית 25 מ"ל

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

יוצקים את הקמח המנופה לקערה גדולה.

יוצרים גומה במרכז הקמח ומוסיפים את שאר הרכיבים.

לשים ביד או במעבד מזון עד קבלת עיסה אחידה.

מרדדים את הבצק לכדור.

משמנים את הקערה בשמן זית ומכסים.

מעמידים את הבצק לתפיחה במשך 10 – 15 דקות במקום חמים.

לאחר התפחה מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים.

מותחים כל מנת בצק ומרדדים בעזרת מערוך עד שהבצק דק ככל האפשר.

מחממים מחבת על הכיריים ללא שמן.

מניחים בה את הלחם.

כאשר בועות מתחילות להופיע על הלחם הופכים אותו לטיגון הצד השני.

יש לחזור על הפעולה עם כל נאן.

טיפ

הנאן הוא לחם נייטרלי ומצוין לליווי כל מנה, או שניתן להעניק לו קראסט של שום קצוץ ופטרוזיליה יחד עם שמן זית ליצירת מנה מודגשת יותר.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה