fbpx

נירא קם – בשר ברוטב דגים

מצרכים:1 ק"ג בשר מיובש3 כפות רוטב דגים1 כפית פלפל לבן1 כף סוכר לבןשמן אורז לטיגוןאופן ההכנה:פורסים את הבשר ומוסיפים רוטב דגים, סוכר ופלפל.מערבבים ומשרים שעתיים על מנת לאפשר לבשר לספוג את הטעמים.לאחר שעתיים, מחממים מחבת ומניחים את הבשר ל- 3 דקות מכל צד. מסירים מהאש.חותכים את הבשר לרצועות ומטגנים בשמן אורז עמוק.סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
1 ק"ג בשר מיובש
3 כפות רוטב דגים
1 כפית פלפל לבן
1 כף סוכר לבן
שמן אורז לטיגון

אופן ההכנה:
פורסים את הבשר ומוסיפים רוטב דגים, סוכר ופלפל.
מערבבים ומשרים שעתיים על מנת לאפשר לבשר לספוג את הטעמים.
לאחר שעתיים, מחממים מחבת ומניחים את הבשר ל- 3 דקות מכל צד.
מסירים מהאש.
חותכים את הבשר לרצועות ומטגנים בשמן אורז עמוק.

סוואלי אלדר היא שפית והבעלים של חברת אוריינטל פוד המייבאת מזון מהמזרח הרחוק. היא מעבירה סדנאות בישול בבית הספר לקולינריה "בישולים".

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר