נקניקיות אמיתיות ורוטב סלסה עגבניות פיקנטי ב"לאפה"- טורטייה

 

חומרים
אריזת 270 גרם נקניקיות אמיתיות מנתח כתף בקר של זוגלובק
5 טורטיות

חומרים לרוטב סלסה
6 עגבניות נקיות מקליפה וגרעינים חתוכות לקוביות
1 בצל אדום קצוץ דק
כף נענע קצוצה
כף כוסברה קצוצה
כף לימונים כבושים קצוצים
כפית אריסה מרוקאית (לא חייב)
2 כפות שמן זית
מלח/פלפל

אופן ההכנה
צולים את הנקניקיות על הגריל.

מערבבים את כל חומרי הסלסה עוטפים את הנקניקיות והסלסה בטורטיה וצורבים על הגריל 2 דקות מכל צד.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה