נתחוני דג בטמפורה

מצרכים1 פילה דג נתחונים50 גרם קמח50 גרם קורנפלור5 גרם אבקת אפיה1 ספל מיםמעט שום כתושמלח, פלפלמעט חריףקמצוץ זעתרשמן עמוק לטיגוןמצע של סלט ירוקההכנהלערבב את חומרי המסה של הטמפורה. להוסיף ספל מים עד לקבלת בלילה חלקה. לתבול את הנתחונים בטמפורה ולטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהבהב.את הנתחונים מסדרים על גבי מצע הסלט. ניתן לשלב עם ירוקת בטמפורה.מומלץ לפני ההגשה לסחוט חצי לימון על הדג.

מצרכים
1 פילה דג נתחונים
50 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
5 גרם אבקת אפיה
1 ספל מים
מעט שום כתוש
מלח, פלפל
מעט חריף
קמצוץ זעתר
שמן עמוק לטיגון
מצע של סלט ירוק

ההכנה
לערבב את חומרי המסה של הטמפורה. להוסיף ספל מים עד לקבלת בלילה חלקה. לתבול את הנתחונים בטמפורה ולטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהבהב.

את הנתחונים מסדרים על גבי מצע הסלט. ניתן לשלב עם ירוקת בטמפורה.

מומלץ לפני ההגשה לסחוט חצי לימון על הדג.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר