מצרכים
1 פילה דג נתחונים
50 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
5 גרם אבקת אפיה
1 ספל מים
מעט שום כתוש
מלח, פלפל
מעט חריף
קמצוץ זעתר
שמן עמוק לטיגון
מצע של סלט ירוק
ההכנה
לערבב את חומרי המסה של הטמפורה. להוסיף ספל מים עד לקבלת בלילה חלקה. לתבול את הנתחונים בטמפורה ולטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהבהב.
את הנתחונים מסדרים על גבי מצע הסלט. ניתן לשלב עם ירוקת בטמפורה.
מומלץ לפני ההגשה לסחוט חצי לימון על הדג.