נתחי סינטה צרובים במרינדת סילאן

3 מנות550 גרם סינטה פרוסה לנתחים בעובי של 3 מ"ממרינדה1 שן שום מעוכהרבע כוס שמן זית1 כפית שמן סומסום1 כפית חרדל4 כפיות סילאןגבעול טימיןאופן ההכנהמשרים את הסינטה בכל מרכיבי המרינדה למשך שעה לפחות.מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה, ושמים כפית שמן לטיגון,ברגע שהשמן מעלה עשן מניחים את פרוסות הסינטה על המחבת וצורבים אותה מכל צד כ45 שניות.ממליחים מפלפלים ומגישים מיד על מצע תפוחי אדמה בולנז'ר ובתוספת פלפל שושקה קלוי ומקולף שהושרה בשמן זית ושום.תפוחי אדמה בולונז'ר3 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות1 בצל פרוס לפרוסותשליש כוס שמן זית1 כף טימין קצוץ1 כף רוזמרין קצוץ4 שיני שום פרוסותחצי כוס נוזל עוףמלח גס ופלפל שחור גרוס.אופן הכנהמאדים את הבצל עם השום והתבלינים בשמן הזית עד ריכוךמערבבים עם תפוחי האדמה ומתבליםמעבירים לתנור בחום בינוני ואופים עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון חום עמוק וריחם נישא אל הסלון.

3 מנות
550 גרם סינטה פרוסה לנתחים בעובי של 3 מ"מ
מרינדה
1 שן שום מעוכה
רבע כוס שמן זית
1 כפית שמן סומסום
1 כפית חרדל
4 כפיות סילאן
גבעול טימין

אופן ההכנה
משרים את הסינטה בכל מרכיבי המרינדה למשך שעה לפחות.

מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה, ושמים כפית שמן לטיגון,
ברגע שהשמן מעלה עשן מניחים את פרוסות הסינטה על המחבת וצורבים אותה מכל צד כ45 שניות.

ממליחים מפלפלים ומגישים מיד על מצע תפוחי אדמה בולנז'ר ובתוספת פלפל שושקה קלוי ומקולף שהושרה בשמן זית ושום.

תפוחי אדמה בולונז'ר
3 תפוחי אדמה פרוסים לפרוסות
1 בצל פרוס לפרוסות
שליש כוס שמן זית
1 כף טימין קצוץ
1 כף רוזמרין קצוץ
4 שיני שום פרוסות
חצי כוס נוזל עוף
מלח גס ופלפל שחור גרוס.

אופן הכנה
מאדים את הבצל עם השום והתבלינים בשמן הזית עד ריכוך

מערבבים עם תפוחי האדמה ומתבלים

מעבירים לתנור בחום בינוני ואופים עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון חום עמוק וריחם נישא אל הסלון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר