fbpx

נתח בקר ממולא בפסטו בציפוי שומשום

חומרים1 ק"ג סינטה בקר למילוי200 ג' רוטב פסטו מוכן 30 ג' אגוזים טחונים לציפויביצהקמח לקימוח 1 וחצי כוסות פירורית אסם 1 וחצי כוסות שומשוםקורט מלח, פלפל שחור גרוס1 כפית אבקת מרק טעם בקרשמן לטיגון חצי עמוק אופן הכנה1. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות של 100 ג' ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים.2. מניחים לשעה את הפסטו על מסננת לאפשר יציאת עודפי נוזלים ומערבבים עם האגוזים הטחונים.3. משטחים את הפרוסות, ממלאים במילוי ומגלגלים לגלילות ומהדקים בעזרת קיסם.4. את הביצה לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ואבקת מרק טעם בקר5. מקמחים בביצה, מצפים בפירורית מעורבבת עם שומשום ומהדקים היטב.6. מטגנים בשמן חם בחום של 180 מעלות עד להשחמה.7. מספיגים את עודפי השומן בעזרת נייר סופג.הצעת הגשה- להגיש נתח בקר זה עם סלט רוקט מתובל בשמן זית ומיץ לימון, מלח פלפל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 ק"ג סינטה בקר

למילוי
200 ג' רוטב פסטו מוכן
30 ג' אגוזים טחונים

לציפוי
ביצה
קמח לקימוח
1 וחצי כוסות פירורית אסם
1 וחצי כוסות שומשום
קורט מלח, פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת מרק טעם בקר
שמן לטיגון חצי עמוק

אופן הכנה
1. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות של 100 ג' ומשטחים בעזרת פטיש שניצלים.

2. מניחים לשעה את הפסטו על מסננת לאפשר יציאת עודפי נוזלים ומערבבים עם האגוזים הטחונים.

3. משטחים את הפרוסות, ממלאים במילוי ומגלגלים לגלילות ומהדקים בעזרת קיסם.

4. את הביצה לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ואבקת מרק טעם בקר

5. מקמחים בביצה, מצפים בפירורית מעורבבת עם שומשום ומהדקים היטב.

6. מטגנים בשמן חם בחום של 180 מעלות עד להשחמה.

7. מספיגים את עודפי השומן בעזרת נייר סופג.


הצעת הגשה- להגיש נתח בקר זה עם סלט רוקט מתובל בשמן זית ומיץ לימון, מלח פלפל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר