סביצ'ה אינטיאס

מרכיבים ל-6 סועדים:דג אינטיאס – 3 פילטים במשקל של כ-200 גרם כל אחד. נקי ומפולט.4 עגבניות2 צנון10 צלפיםפטרוזיליה ושמיר – חופן לפי הטעם4 עלי בצל ירוקאופן ההכנה:חותכים את הדג לקוביות.מנקים את העגבניות מהליבה – מוציאים אותה. חותכים אותן לקוביות קטנות.חותכים את הצנון והצלפים. קוצצים פטרוזיליה, שמיר ובצל ירוק.מערבבים את כל החומרים יחד.מתבלים במלח ופלפל ובוויניגרט אגוזים.ויניגרט אגוזיםמרכיבים:מיץ משני לימוניםכף דבשכף חרדל300 מ"ל שמן זית2 כפות שמן אגוזיםאופן ההכנה:טורפים יחד לימון, דבש וחרדל.מזליפים מעל שמן זית, ואחר כך שמן אגוזים, עד לקבלת מרקם אחיד תוך כדי ערבוב.

מרכיבים ל-6 סועדים:
דג אינטיאס – 3 פילטים במשקל של כ-200 גרם כל אחד. נקי ומפולט.
4 עגבניות
2 צנון
10 צלפים
פטרוזיליה ושמיר – חופן לפי הטעם
4 עלי בצל ירוק

אופן ההכנה:
חותכים את הדג לקוביות.
מנקים את העגבניות מהליבה – מוציאים אותה. חותכים אותן לקוביות קטנות.
חותכים את הצנון והצלפים. קוצצים פטרוזיליה, שמיר ובצל ירוק.
מערבבים את כל החומרים יחד.
מתבלים במלח ופלפל ובוויניגרט אגוזים.

ויניגרט אגוזים
מרכיבים:
מיץ משני לימונים
כף דבש
כף חרדל
300 מ"ל שמן זית
2 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה:
טורפים יחד לימון, דבש וחרדל.
מזליפים מעל שמן זית, ואחר כך שמן אגוזים, עד לקבלת מרקם אחיד תוך כדי ערבוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר