מרכיבים ל-6 סועדים:
דג אינטיאס – 3 פילטים במשקל של כ-200 גרם כל אחד. נקי ומפולט.
4 עגבניות
2 צנון
10 צלפים
פטרוזיליה ושמיר – חופן לפי הטעם
4 עלי בצל ירוק
אופן ההכנה:
חותכים את הדג לקוביות.
מנקים את העגבניות מהליבה – מוציאים אותה. חותכים אותן לקוביות קטנות.
חותכים את הצנון והצלפים. קוצצים פטרוזיליה, שמיר ובצל ירוק.
מערבבים את כל החומרים יחד.
מתבלים במלח ופלפל ובוויניגרט אגוזים.
ויניגרט אגוזים
מרכיבים:
מיץ משני לימונים
כף דבש
כף חרדל
300 מ"ל שמן זית
2 כפות שמן אגוזים
אופן ההכנה:
טורפים יחד לימון, דבש וחרדל.
מזליפים מעל שמן זית, ואחר כך שמן אגוזים, עד לקבלת מרקם אחיד תוך כדי ערבוב.