סביצ'ה דג ים בסלסה ים תיכונית

 

לשני סועדים

חומרים:
60 גר' קוביות פילה דג ים טרי
50 גר' קוביות פלפלים צבעוניים
¼ קוביות פלפל חריף
קוביות מ – ½ לימון טרי מקולף 10
עלי כוסברה קצוצים
10 עלי פטרוזליה קצוצים
¼ בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
1-2 שיני שום טריות קצוצות

תיבול:
מלח ים, פלפל שחור גרוס, כף שמן זית, 1-2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:
לקצוץ את כל המצרכים לקוביות, לתבל ולערבב בעדינות.

אופן ההגשה:
להגיש בכוסות מרטיני גבוהות לצד משולש ברוסקטה או נאצ'וס פריכים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה