סביצ'ה דג ים ואבוקדו בשמן אשכוליות דם פיקנטי וסירופ צ'ילי אדום

 

מצרכים ל-6 סועדים
750 גרם פילה לוקוס/טונה טריה פרוס לפרוסות עבות בעובי 1.5 ס"מ
חצי ק"ג עגבניות דבש עזות צבע וטעם מקולפות ומרוסקות
3 אבוקדו בשל פרוס לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ
3 שלוטס פרוסים דק כנייר
1 חבילה עלי כוסברה
6 גבעולי לואיזה
150 מ"ל ויניגרט אשכוליות דם
150 מ"ל סירופ צ'ילי אדום

ויניגרט אשכוליות דם
רבע ליטר מיץ חושחש ירוק
חצי ליטר מיץ אשכוליות דם
150 מ"ל שמן אשכוליות (בחניות טבע אורגניות או בצ'ימיצ'אנגה)
לרכז את המיצים על אש נמוכה ל-150 מ"ל ולקרר
להוסיף בתנועות ערבוב 150 מ"ל שמן אשכוליות

סירופ צ'ילי אדום
חצי ליטר מיץ פלפל אדום מתוק
2 יחידות צ'ילי מוריטה יבש או כל צ'ילי חריף
חצי כוס יין לבן יבש
50 גרם גלוקוז או דבש
לרכז לידי 150 מ"ל ולסנן

הגשה
בטבעת נרוסטה או פלסטיק מסדרים את כל המרכיבים בשכבות דקות ומתיזים מעט מוינגרט האשכוליות על כל שכבה

מניחים על צלחת יפה ומסירים את הטבעת

מתיזים בצורה דקורטיבית מעט מסירופ השמפניה ומעט מויניגרט ההדרים.

מקשטים את ראש הגבעה בגבעולי לואיזה טריים או גרגר נחלים טרי







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה