סביצ'ה הרינג בנענע, בורגול ולימונים כבושים

מצרכים:200 גרם הרינג בשמן (מסונן)3 גבעולי בצל ירוק קצוצים2 כפות נענע קצוצה4 כפות בורגול מושרה כ- 10 דקות במים חמים1 כף מחית לימונים כבושים5 טיפות טבסקו אדוםמלח ים גרוסאופן ההכנה:חותכים את הדגים לרצועות דקיקות.מערבבים עם הבורגול, הבצל, הנענע, הלימון הכבוש והתבלינים.מגישים בכוסות מרטיני בעיטור פלחי לימון כבוש ועלי נענע.

מצרכים:
200 גרם הרינג בשמן (מסונן)
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 כפות נענע קצוצה
4 כפות בורגול מושרה כ- 10 דקות במים חמים
1 כף מחית לימונים כבושים
5 טיפות טבסקו אדום
מלח ים גרוס

אופן ההכנה:
חותכים את הדגים לרצועות דקיקות.
מערבבים עם הבורגול, הבצל, הנענע, הלימון הכבוש והתבלינים.
מגישים בכוסות מרטיני בעיטור פלחי לימון כבוש ועלי נענע.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר