סושי מאקי רול

חומרים לרול אחד1 אצת נורי100 גרם אורז סושי120 מ"ל מיםחומץ אורז 2 כפות1 כף סוכרחצי אבוקדו חתוך לפלחים1 מלפפון חתוך לפרוסות4 פרוסות סלמון טרי או מעושן.אופן הכנהמבשלים על אש בינונית אורז ומים עד שהאורז נספג ואין נוזלים. מוסיפים את חומץ האורז והסוכר מערבבים ומורידים מהאש.פורסים את האצה ומורחים את האורז שהתקרר עד כמעט סוף האצה ומניחים בתחתית את האבוקדו הסלמון והמלפפון.מגלגלים ומהדקים ,וחותכים ל-6 עד 8 מנות.

חומרים לרול אחד
1 אצת נורי
100 גרם אורז סושי
120 מ"ל מים
חומץ אורז 2 כפות
1 כף סוכר
חצי אבוקדו חתוך לפלחים
1 מלפפון חתוך לפרוסות
4 פרוסות סלמון טרי או מעושן.

אופן הכנה
מבשלים על אש בינונית אורז ומים עד שהאורז נספג ואין נוזלים.

מוסיפים את חומץ האורז והסוכר מערבבים ומורידים מהאש.

פורסים את האצה ומורחים את האורז שהתקרר עד כמעט סוף האצה ומניחים בתחתית את האבוקדו הסלמון והמלפפון.

מגלגלים ומהדקים ,וחותכים ל-6 עד 8 מנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר