חומרים לרול אחד
1 אצת נורי
100 גרם אורז סושי
120 מ"ל מים
חומץ אורז 2 כפות
1 כף סוכר
חצי אבוקדו חתוך לפלחים
1 מלפפון חתוך לפרוסות
4 פרוסות סלמון טרי או מעושן.
אופן הכנה
מבשלים על אש בינונית אורז ומים עד שהאורז נספג ואין נוזלים.
מוסיפים את חומץ האורז והסוכר מערבבים ומורידים מהאש.
פורסים את האצה ומורחים את האורז שהתקרר עד כמעט סוף האצה ומניחים בתחתית את האבוקדו הסלמון והמלפפון.
מגלגלים ומהדקים ,וחותכים ל-6 עד 8 מנות.