סטייק בקר בציפוי פרג, חרדל ופלפל גרוס עם רוטב ברביקיו קפה

 

חומרים לסטייק
אריזת סטייק עין של זוגלובק "על האש" 800 גרם
50 גרם פרג
25 גרם גרגירי חרדל צהוב
25 גרם פלפל גרוס

חומרים לרוטב
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס סוכר חם
1/3 כוס חרדל דיג'ון
1/3 כוס רוטב ווסטשיר
500 גרם רסק עגבניות טריות
חצי כוס רסק עגבניות רגילות
כוס מים
2 כפות קפה נמס
כף קורנפלור מהולה בשלוש כפות מים

אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי ציפוי הסטייק ומצפים אותו מכל צדדיו ומניחים על הגריל עד מידת ההכנה הרצויה.

לרוטב
מטגנים את הבצל בשמן הזית כחמש דקות. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים לבישול על אש קטנה למשך כעשרים דקות.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה