fbpx

סטייק בקר בציפוי פרג, חרדל ופלפל גרוס עם רוטב ברביקיו קפה

חומרים לסטייקאריזת סטייק עין של זוגלובק "על האש" 800 גרם 50 גרם פרג25 גרם גרגירי חרדל צהוב25 גרם פלפל גרוסחומרים לרוטב2 כפות שמן זית2 בצלים קצוצים דק2 שיני שום קצוצות1/2 כוס סוכר חם1/3 כוס חרדל דיג'ון1/3 כוס רוטב ווסטשיר500 גרם רסק עגבניות טריותחצי כוס רסק עגבניות רגילות כוס מים2 כפות קפה נמסכף קורנפלור מהולה בשלוש כפות מיםאופן ההכנהמערבבים את כל חומרי ציפוי הסטייק ומצפים אותו מכל צדדיו ומניחים על הגריל עד מידת ההכנה הרצויה.לרוטבמטגנים את הבצל בשמן הזית כחמש דקות. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים לבישול על אש קטנה למשך כעשרים דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לסטייק
אריזת סטייק עין של זוגלובק "על האש" 800 גרם
50 גרם פרג
25 גרם גרגירי חרדל צהוב
25 גרם פלפל גרוס

חומרים לרוטב
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס סוכר חם
1/3 כוס חרדל דיג'ון
1/3 כוס רוטב ווסטשיר
500 גרם רסק עגבניות טריות
חצי כוס רסק עגבניות רגילות
כוס מים
2 כפות קפה נמס
כף קורנפלור מהולה בשלוש כפות מים

אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי ציפוי הסטייק ומצפים אותו מכל צדדיו ומניחים על הגריל עד מידת ההכנה הרצויה.

לרוטב
מטגנים את הבצל בשמן הזית כחמש דקות. מוסיפים את השום ואת שאר החומרים לבישול על אש קטנה למשך כעשרים דקות.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר