סטייק סלמון בציפוי עשבי תיבול

המצרכים הדרושים4 פרוסות סטייק סלמון במשקל 150 – 170 גרם כל אחת שמן לשימון המחבת (לא שמן זית)לציפויחופן עלי כוסברה טרייה, קצוצים כפית טימין (רצוי טרי), קצוץ2 שיני שום כתושות1 כף זרעי כוסברהגרידה מקליפת לימון אחדמיץ לימון אחדמלח, פלפל גרוס טריאופן ההכנה1. מערבבים את תערובת הציפוי.2. מניחים שכבה של תערובת הציפוי על צד אחד של פרוסות הסלמון, צד זה יהיה הצד העליון.3. מחממים תנור לחום גבוה ביותר ובמקביל מחממים במחבת כבדה מעט שמן. כשהשמן חם מניחים מעליו את הסלמון ומעבירים אותו לתנור חם (אין צורך להמשיך לטגן).4. משאירים את הסלמון בתנור כשש דקות, חשוב לא לצלות את הדגים מעבר למצב של מדיום.מגישים עם פלח לימון ועלי חסה טריים.

המצרכים הדרושים
4 פרוסות סטייק סלמון במשקל 150 – 170 גרם כל אחת
שמן לשימון המחבת (לא שמן זית)

לציפוי
חופן עלי כוסברה טרייה, קצוצים
כפית טימין (רצוי טרי), קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כף זרעי כוסברה
גרידה מקליפת לימון אחד
מיץ לימון אחד
מלח, פלפל גרוס טרי

אופן ההכנה
1. מערבבים את תערובת הציפוי.

2. מניחים שכבה של תערובת הציפוי על צד אחד של פרוסות הסלמון, צד זה יהיה הצד העליון.

3. מחממים תנור לחום גבוה ביותר ובמקביל מחממים במחבת כבדה מעט שמן. כשהשמן חם מניחים מעליו את הסלמון ומעבירים אותו לתנור חם (אין צורך להמשיך לטגן).

4. משאירים את הסלמון בתנור כשש דקות, חשוב לא לצלות את הדגים מעבר למצב של מדיום.

מגישים עם פלח לימון ועלי חסה טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר