סילבסטר 2018 במסעדות

המסעדות עושות מאמץ מיוחד לערב זה בתפריט, בעיצוב, מוזיקה ואווירה חגיגית. נכון שיש לזה מחיר אבל אם הארוחה מוצלחת וטעימה זה מה שזוכרים. צילום pixabay
הנה הזדמנות נפלאה לארוחה זוגית או עם חברים כדי לציין תחילתה של שנה אזרחית חדשה. לפניכם מבחר מסעדות והצעות שילכו ויתרבו עד 31.12

סילבסטר 2018: סעודת חג באסיה מוניקה

אסיה מוניקה – צילום גליה אבירם
אסיה מוניקה – צילום גליה אבירם

מסעדת אסיה מוניקה של השף דניאל זך מקבלת את השנה החדשה עם תפריט מיוחד ומגוון’ שנבנה במיוחד לערב הסילבסטר  וכולל שלל מנות ראשונות ועיקריות, קינוחים, חגיגת קוקטיילים ותפריט יין מיוחד.  בין המנות המיוחדות:  צה ג'יו במנגולד דבש וחלומי; שרימפס מקומי ביין לבן שום חמאה ואספרגוס תאילנדי; תבשיל בקר בהוי סין חצילים ואטריות ביצים. לקינוח פבלובה.

סבב הראשון מ-18:30 למשך שעתיים, הארוחה ללא מינימום הזמנה לסועד. סבב שני מ-21:30 , מינימום 140 שקלים לסועד, כולל שמפניה עם פירות יער לכל אורח בתחילת הארוחה וצ'ייסרים בחצות.  יש להזמין מקום מראש.

אסיה מוניקה – מתחם שרונים, הרקון 2 הוד השרון, 09-7465353

סילבסטר בעראיס – ארוחת Fix Menu זוגית

מסעדת עראיס – צילום איתן וכסמן
מסעדת עראיס – צילום איתן וכסמן

מסעדת עראיס, שאת התפריט שלה בנה השף ירון קסטנבוים, מציעה תפריט מיוחד שנבנה לרגל חגיגות השנה החדשה – תפריט זוגי בסגנון Fix Menu שיכלול מבחר מנות ראשונות ועיקריות לבחירה מתוך תפריט הערב, כמו קרפצ'יו פטיש מנתח שייטל, קציצות הבית מטלה ומרגז ירקות כתומים צלויים, נקניקיות צ'וריסוס וחציל בלאדי באבאגנוש, נתחי אנטריקוט, סינטה, פילה, פיקניה ונתח מהקצב. כל סועד יוכל לבחור בין יין, קאווה או בירה, ואת הארוחה יחתום אחד מהקינוחים בליווי שתייה חמה. מחיר הארוחה הזוגית 450 ₪, ויש להזמין מקומות מראש.

עראיס – שרונה מרקט, אלוף קלמן מגן 3 תל אביב. 03-5509070

סילבסטר וחגיגת יום הולדת במסעדת VONG

VONG הווייטנאמית – צילום יונתן בורק
VONG הווייטנאמית – צילום יונתן בורק

מסעדת VONG הווייטנאמית האותנטית הראשונה בתל אביב חוגגת סילבסטר כמיטב המסורת, ובמקביל מציינת יום הולדת 5 בערב חגיגי. שף המסעדה לירון ברנר הרכיב 6 מנות חדשות, ביניהן Indo-China Wrap- טורטייה אסייתית ממולאת בעוף במרינדת 5 spices, ירקות ועשבי תיבול ברוטב הויסין, מחית צ'ילי חריפה ושומשום; או Bunch – בצק באן מאודה, ממולא ואז צרוב במחבת עם שרימפס, עוף, כרוב סיני, בצל ירוק וג'ינג'ר. מבטיחים גם שמפניה וקוקטיילים.

VONG – שדרות רוטשילד 15 תל אביב. 03-6337171

חגיגת פתיחת השנה האזרחית במסעדת שותא – הגרוזינית האותנטית מקיבוץ שמרת

שותא הגרוזינית משמרת – צילום יפית בשבקין
שותא הגרוזינית משמרת – צילום יפית בשבקין

בסביבה פסטורלית גלילית בקיבוץ שמרת הסמוך לעכו, תישמר מסורת חגיגת הסילבסטר בערב לא שגרתי במסעדת שותא הגרוזינית, עבורו הורכב תפריט ארוחתFIX PRICE  מסורתי שכולל מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים שיוכנו במיוחד לרגל הערב והכול כיד המלך. יוגשו גם שתייה קלה, יינות, וודקה, ושמפניה בחצות. מבטיחים גם מוסיקה ואווירה שוברת שגרה. קבלת פנים החל מ- 20:00. המחיר 250 ₪ לאדם, כולל שירות. מומלץ להזמין מקומות מראש.

שותא – קיבוץ שמרת (כביש עכו נהריה), 04-8219208

סילבסטר ברשת אגאדיר

אגדיר – צילום מאיה מרום
אגדיר – צילום מאיה מרום

רשת אגדיר חוגגת סילבסטר, ומזמינה להיפרד מהשנה האזרחית עם תפריט עשיר, עיצוב באווירת החג ודי.ג'יי בחלק מהסניפים. יום א' 31.12.17, בין השעות 21:00-01:00 בסניפי אגאדיר. יש להזמין מקום מראש. בתפריט מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית המבורגר ציידים מדוגם, קינוח מסקרפונה תותים. יין של יקב הרי גליל או קוקטייל אגדיר. המחיר לסועד 159 ₪. יש להזמין מקומות מראש *5690

אוסקר ווילד חוגג שנה חדשה במסיבת נובי גוד

הפאב האירי אוסקר ווילד
הפאב האירי אוסקר ווילד

אוסקר ווילד, הפאב האירי בעל שני הסניפים (בחולון ופתח תקווה) מוביל אותנו לשנה החדשה במסיבת סיכום שנה בערב השנה החדשה 31.12.17 : מסיבת נובי גוד בה יזרום אלכוהול משובח במהלך כל הערב, לצד קוקטיילים שנרקחו על ידי צוות האוסקר ווילד, וחלוקת צ'ייסרים ומתנות. על הערב ינצח די ג’יי עם פלייליסט של להיטי שנות ה- 80 אשר הורכב במיוחד עבור ערב השנה האזרחית החדשה ויתנגן אל תוך הלילה. בתפריט מנות ספיישל כמו טרטר סלמון , פלטת בשרים, ומנות הקדירה מתוך תפריט החורף של אוסקר ווילד, פאי רואים וקדירת בקר ובירה. המחיר 100 ₪ לאדם, כולל צלחת פירות ושמפניה בחצות.

אוסקר ויילד פאב אירי – פתח תקווה השחם 36, 03-6205090. א.ת. חולון הרוקמים 26 פינת הלהב, מרכז עזריאלי, 03-7785550

חוגגים סילבסטר במסעדת 206 דגים

206 דגים – צילום אפיק גבאי
206 דגים – צילום אפיק גבאי

מסעדת 206 דגים בצהלה בניצוחו של השף איציק הראל, חוגגת את ערב השנה החדשה עם תפריט שבמרכזו דגים טריים ופירות ים, והוא כולל מבחר מנות פיוז'ן עכשוויות ועדכניות.  ראשונה לבחירה מתוך טונה נאה, קרודו מוסר ים, קינואה שחורה וראשי קלאמרי. עיקרית לבחירה בין סלמון סיזר, פילה מוסר אפוי, פילה פורל בקראסט תבלינים. קינוח בהפתעה, כוס יין ושמפניה בחצות. המחיר 250 ₪  לסועד. 31.12.17 החל מ- 18:00.

 206 דגים – משה סנה 54 תל אביב, 03-6483030

סילבסטר בניחוח כפרי במסעדת תל יצחק

מסעדת תל יצחק – צילום שי בן אפרים
מסעדת תל יצחק – צילום שי בן אפרים

מסעדת תל יצחק תחגוג בערב בניחוח ועיצוב כפרי עליו, שיכלול תפריט מיוחד, אלכוהול איכותי, והופעה חגיגית של עינת שרוף. בין המנות בתפריט: חצי לובסטר: אפוי בחמאה עם פסטת 50 חלמונים; צלעות טלה מרמת הגולן; פיצה עם צדפות וונגולי. תפריט קוקטיילים על טהרת הוודקה, ויסקי קוניאק ושמפניה.  מ- 19:00 עד השעות הקטנות של הלילה, בליווי DJ פאנקי פיש. המחיר 300 ₪ לאדם, בהזמנה מראש בלבד – 09-7411110.

מסעדת תל יצחק – בכניסה לקיבוץ תל יצחק, 09-7411110

ואלרו רסטרו בר – שנה אזרחית נוצצת בבירה

ואלרו רסטרו-בר – צילום רן בירן
ואלרו רסטרו-בר – צילום רן בירן

ואלר, רסטרו בר בירושלים חוגגת את בוא השנה האזרחית החדשה, ומזמינה ליהנות משני תפריטי ספיישל שנבנו לערב זה על ידי השף והיועץ הקולינרי אביב משה. סומלייה יציע וימליץ על מגוון יינות מבית טפרברג. הערב יפתח ב- 19:30,ו בשעה 22:30 יעלה די ג'י אלי בלישה והאווירה תשתנה. בחצות יחולקו כוסות שמפניה. כל סועד יבחר מהתפריט מנה ראשונה, עיקרית וקינוח, שלצדו יקבלו הסועדים מתנה. התפריט הראשון 320 ₪  לסועד, התפריט השני 250 ₪ לסועד. בהזמנה מראש בלבד. 02-5465650

ואלרו רסטרו-בר – אגריפס 80 פינת בית יעקב, שוק מחנה יהודה ירושלים. 02-5465650

שנה אזרחית חדשה במסעדות 'טייגר לילי'

טייגר לילי - צילום מדף הפייסבוק
טייגר לילי – צילום מדף הפייסבוק

במסעדות 'טייגר לילי' – התאילנדית האותנטית, יחגגו ב-31 בדצמבר את השנה האזרחית החדשה עם תפריט מיוחד’ מבעבע וספיישלים. שתי מנות ראשונות, מנת סטיקי רייס, שתי מנות עיקריות, קינוח ושתי כוסות קאווה – 340 ₪ לזוג. ניתן יהיה לבחור את המנות הראשונות, העיקריות והקינוח מבין כל מנות תפריט המסעדה, וכן מבין מנות הספיישל שיוצעו במיוחד לערב זה. 31.12.2017, יום ראשון, החל מ-18:00.

טייגר לילי רמת החייל – הברזל 32, ת"א; טייגר לילי שרונה מרקט – קלמן מגן 3, ת"א. 1-700-70-70-97

סילבסטר אחרון בקלואליס ר"ג

קלואליס ר"ג – צילום אפיק גבאי
קלואליס ר"ג – צילום אפיק גבאי

במסעדת קלואליס ר"ג שפועלת מעל 16 שנים, יחגגו השנה את הסילבסטר האחרון. השותפים למסעדה יסגרו את דלתותיה במהלך חודש ינואר לטובת הקמת מסעדה חדשה נוספת בת"א (בנוסף לקלואליס הילטון הכשרה שממשיכה לפעול כרגיל). לכבוד חגיגות הסילבסטר יצר השף ויקטור גלוגר תפריט חגיגי למען סועדיו.

בין המנות: טרין פואה גרא עם ריבת תפוזים עטוף בקראסט פיסטוק; או פילה בקר רוסיני עם כבד אווז בגריל, מוגש עם פירה ירוק וגזרים ננסיים; טריו שנה חדשה – מיני קרם ברולה, מיני לימונאיה, מיני נמסיס שוקולד. מרימים כוס שמפנייה בחצות. המחיר לסועד 490 ₪.

קלואליס, אבא הילל סילבר 16 ר"ג. 03-5759060

סילבסטר 2018 במסעדת פופינה

פופינה – צילום חיים יוסף
פופינה – צילום חיים יוסף

מסעדת פופינה של השף אוראל קמחי ממוקמת בחלל ציורי במבנה אבן בשכונת נווה צדק הרומנטית. השף שידוע במטבח היצירתי שלו, מציע לכבוד הסילבסטר תפריט טעימות חגיגי. בין המנות: טרטר טונה ובר ים, קולורבי ופטריות מלך יער כבושים, אספרגוס וקוויאר שחור; פילה בקר, קרם גזר ומרווה ודמי גלאס אמרנה; טארט יוזו ופירות הדר, קולי פטל, מרנג וגלידת מנגו. סבב ראשון כניסה החל מ- 18:30 עד 19:30. סבב שני 21:30 והלאה. המחיר 395 ₪ לסועד.

מסעדת פופינה, אחד העם 3, נווה צדק תל-אביב.  03-5757477

חגיגת קרניבורים באנגוס – ספיישל סילבסטר

סינטה ניו יורק קאט
אנגוס – צילום אנטולי מיכאלו

במסעדת אנגוס מצעים לחגוג את הסילבסטר c- 31.12 עם ארוחת בשרים כהלכה לקרניבורים’ בשני סבבים. סבב ראשון 19:00-22:00 וסבב שני יתחיל ב- 22:00 עד אחרון הסועדים. מחיר לסועד בסבב ראשון 300 ₪ ובשני 350 ₪. בארוחת הסילבסטר באנגוס תיהנו מסטייקים קלאסיים כמו אנטריקוט וסינטה, והמתקדמים יוכלו להזמין נתחים מיוחדים על עצם. תפריט סילבסטר יכלול שתייה קלה וכוס יין הבית של אנגוס או בירה מהחבית לכל סועד. סטייקים מיוחדים ניתן יהיה להזמין לפי משקל ותמחור נפרד לפי המשקלים באותו היום, ביניהם ניו יורק, פורטר האוס, פריים ריב, טומהוק. חובה להזמין מקום מראש.

אנגוס – הארבעה 20 תל אביב. 03-7715733

סילבסטר אלגנטי וזוגי בביסטרו שף BROWN

ביסטרו שף בראון – צילום אנטולי מיכאלו
ביסטרו שף בראון – צילום אנטולי מיכאלו

השפית מיכל לוי מגישה תפריט סילבסטר אלגנטי וזוגי במסעדת בראון, הכולל פתיח, מנה ראשונה ועיקרית בהגשה אישית. הסרוויס יוגש בשני סבבים: 19:30 ו- 21:30. הארוחה תכלול גם מים מוגזים וקינוח גלידה תוצרת עצמית לסיום הארוחה. בין העיקרית לבחירה בהגשה אישית: ספגטי פירות ים – יין לבן, חמאה מרווה ואוצרות מן הים;  מדליון פילה בקר ביין אדום עם בטטות אפויות ורוטב דמי גלאס;

רביולי בטטה על קרם כתום מוגש בתוך דלעת. מחיר הארוחה לאורח 270 ₪ בהזמנה זוגית. ניתן לשדרג את הארוחה ב- 65 ₪ לזוג ולקבל 2 כוסות יין או קוקטיילים לבחירה מהתפריט אלכוהול.

בראון – BROWN – ניסים אלוני 10 מתחם G תל אביב,  03-5444024

סילבסטר טבעוני במשק ברזילי

משק ברזילי – צילום דניאל לילה
משק ברזילי – צילום דניאל לילה

במשק ברזילי חוגגים את הסילבסטר בארוחה טבעונית עם טעמים אקזוטיים. השף נריה קלנטרוב יצר ארוחת פיוז'ן טבעונית בת 5 מנות, עזת טעמים וניחוחות. 2 כוסות שמפנייה לסועד. בין העיקריות לבחירה טופו כבוש אפוי בטנדורי עם ירקות שורש אפויים על קרם קשיו ולימונים כבושים. קינוח זוגי: מגדל קצפת עם קרם קפה, שבבי קוקוס קפואים ופירות יער. שתייה חמה. הארוחה תוגש בשני סבבים: סבב ראשון 19:00 , סבב שני 21:00. המחיר 160 ₪ לסועד. הזמנת מקומות מראש: 03-5166329.

משק ברזילי – אחד העם 6, נווה צדק ת”א. 03-5166329

חגיגות סילבסטר באווירה גלילית באדלינה

אדלינה – צילום אנטולי מיכאלו
אדלינה – צילום אנטולי מיכאלו

במסעדת אדלינה השוכנת במבנה אבן רומנטי בקיבוץ כברי, מציעם חגיגה זוגית בערב השנה האזרחית. למרכז שולחן בשני סבבים יגיעו מנות קטנות בסגנון טאפאס. בין הראשונות קרפצ'יו בקר וסלט חורף. בין העיקרית לבחירה: קדרת צוואר טלה – ירקות שורש, פריקי וגרגירי חומוס; ריזוטו צמחוני – אפונה, זוקיני, פרמז'ן, קרם תרד וחלב קוקוס.  קינוחים: מוס פרליני לוז ופירות יער, וקרם מסקרפונה קדאיף ותות שדה המחיר 500 ₪ לזוג.

אדלינה04-9523707

סילבסטר בקפה לואיז

קפה לואיז – צילום נעם נכון מאיר
קפה לואיז – צילום נעם נכון מאיר

למי שמחפש חגיגה סולידית המתאימה לכל כיס ואופי בילוי בין אם זוגות, משפחות או הרמת כוסית עם חברים, בקפה לואיז מציעים אופציה טעימה ונינוחה ומשיקים ספיישלים חורף חדשים מהם ניתן יהיה להינות בערב הסילבסטר. לצד האוכל, מי שיזמין מנה ראשונה ומנה עיקרית מתפריט הערב, יקבל על חשבון הבית כוס יין של יקב בנימינה. בין המנות: ניוקי בטטה, שווארמה פרגית מקסיקנית, סנייה טבעונית.

קפה לואיז

חגיגת סילבסטר 2018 במסעדת פאסטל

פאסטל – צילום הלל תווקולי

פאסטל – צילום הלל תווקוליאת קבלת 2018 הבאה עלינו לטובה יציינו במסעדת פאסטל בארוחה עם תפריט שהכין השף הלל תווקולי, כאשר שתיים ממנות הדגל הן סלק ותות – סלק אפוי, שבבי סלק, תות, גבינת רוקפור, ויניגרט סלק ולוז; טונה והדרים סשימי טונה, ויניגרט צ'ילי ודבש הדרים, אשכולית אדומה, פומלה, בצל אדום מיובש, סומק, כוסברה ופיסטוק מקורמל. גם היצע הקוקטיילים יהיה מגוון.

הסילבסטר השנה יחולק לשני סיטים: סיט 1 – 18:00-20:00 – מחירו 320 ש"ח; סיט 2 מ- 20:00  עד השעות הקטנות של הלילה – מחירו 350 ש"ח. יש להזמין מקומות מראש.

פאסטל  – שד׳ שאול המלך 27, מתחם האופרה ומוזיאון תל אביב. 03-6447441

פותחים את 2018 עם  ארוחת סילבסטר מיוחדת בארבע מסעדות ירושלמיות

החצר

מסעדת החצר
מסעדת החצר

מסעדת השף "החצר" בניצוחו של שף מוטי אוחנה, מציעה תפריט מיוחד לערב הסילבסטר – ארוחה טעימות ועשירה בת עשר מנות במחיר 260 ₪ לסועד. בין המנות: טרטר טונה אדומה ואדממה בסויה, מירין, ויוזו על קרם מנגו; סלט אנדיב עם פקאן מסוכר ותותים בויניגרט פסיפלורה; פילה דניס בקראסט ירוקים על סלט קינואה; סטייק פילה, ריזוטו 5 פטריות וציר בקר; אנטריקוט עם פולנטת תירס טרי ופורצ'ינה ביין אדום; מילפיי – שכבות של בצק עלים עם קרם וניל וקונפיטורת תותים.

דולפין ים

דולפין ים – צילום שלומי שלום
דולפין ים – צילום שלומי שלום

מסעדת דולפין ים הוותיקה חוגגת שנה חדשה עם תפריט ספיישלים מרענן ומיוחד. בין המנות: סביצ'ה פירות העונה, ריזוטו פטריות/סלמון/פירות ים, קרפצ'יו בקר, סלט פטריות מוקפץ (52 ₪); כבד אווז ברוטב פירות יער או ברוטב שנת תאנים (72 ₪); פילה לוקוס משופד ברוטב לימון נענע, חצי גרוס (דג ים) באחד משלושת רטבי השף, דואט הסלע- פילה בס הסלע ברוטב שמנת ופלפל חריף בליווי סקאלופ ושרימפס, מיקס טלה- 2 צלעות בליווי 3 קבבונים (125 ₪).

ערבסק- מלון אמריקן קולוני

ערבסק – צילום מיקלה בורסטו עוזיאל
ערבסק – צילום מיקלה בורסטו עוזיאל

במלון אמריקן קולוני בירושלים תתקיים ארוחת ערב מפוארת ויוקרתית לכבוד כניסתה של השנה החדשה במסעדת 'ערבסק'.  שבע מנות גורמה נכללות בתפריט הערב הוכנו בניצוחו של שף המלון, דיויד דידס, המשלב בין מנות אירופאיות קלאסיות למטבח ערבי מזרח התיכונ. המחיר 820 ₪ לסועד. כוסות שמפניה יחולקו לסועדים, ולאחר הארוחה תערך מסיבת ריקודים עם DJ אל תוך שנת 2018.

מדיטה

מסעדת מדיטה
מסעדת מדיטה

מסעדת הבשרים הים תיכונית 'מדיטה' בבעלות שף מוטי אוחנה ומשה כהן, מציגה תפריט ספיישלים לערב הסילבסטר ב- 250 ₪ לסועד. בין המנות: סביצ'ה בקוקוס; ריזוטו שקדים של שקדי עגל; ספינג' עם כבד אווז ברוטב פירות יער ופופקורן קסייס; פלטת בשרים של סטייק אנטריקוט וטבעות פילה בקר.

חגיגות סילבסטר ביאקימונו

יאקימונו – צילום מיטל סלומון
יאקימונו – צילום מיטל סלומון

כמדי שנה מציעה מסעדת יאקימונו רוטשילד, תפריט עשיר וייחודי לחגיגות השנה האזרחית החדשה. השנה יתקיימו שני סבבים:  סבב ראשון מ- 19:00 עד 21:30, מינימום 280 ש"ח לסועד; סבב שני מ- 22:00, מינימום 380 ש"ח לסועד. יוגש תפריט לזוג בהמלצת השף במחיר של 760 ₪ לזוג. בנוסף, חברת "ימה וקדמה" תציע מבחר סאקה פרמיום במחירים מיוחדים לערב זה בלבד. במהלך הערב החל מ- 19:00 ינגן די.ג'י עופר ניר מוסיקת עולם באווירה מיוחדת בשילוב נגן סקסופון. יש להזמין מקומות מראש.

סילבסטר מהסרטים ב- Muvix Concept

Muvix Concept – צילום שחף הבר
Muvix Concept – צילום שחף הבר

במתחם הקולנוע שמספק Movie-on-demand במרחב הציבורי, חוגגים את כניסת 2018 בשתי חבילות מיוחדות: חבילה זוגית – הכוללת הקרנה פרטית של סרט בבחירה אישית, קוקטייל קבלת פנים, יין/בירה ושתייה קלה ללא הגבלה, שתי פיצות, אדממה ופופקורן גדול. מחיר לזוג: 250 ₪. חבילה ליחיד – הכוללת הקרנה פרטית של סרט בבחירה אישית, קוקטייל קבלת פנים, יין/בירה ושתייה קלה ללא הגבלה, פיצה, אדממה ופופקורן. מחיר: 129 ₪. ערב הסילבסטר, 31.12.2017 בין השעות .20:00-24:00.

Muvix Concept – מתחם התחנה, קויפמן פינת המרד תל אביב מעל קפה גרג, לפרטים והזמנות 03-6909470

שנה חדשה בביסטרו מלון רוטשילד

ביסטרו מלון רוטשילד
ביסטרו מלון רוטשילד

שף חדש – צבי אבישר, קונספט חדש  – ים תיכוני מקומי עם נגיעות של ספרד, וארוחת סילבסטר חגיגית ב- 31.12:  ארוחה רומנטית שתורכב ממנות מיוחדות שיוגשו למרכז השולחן, קינוח וכוס יין  או קוקטייל. במקום תפריט יינות, אלכוהול וקוקטיילים עשיר ממנו ניתן להזמין במהלך הערב.

ארוחת הסילבסטר תתקיים בשני סבבים: 18:00 עד 20:30 , 260 ₪ לסועד; 21:00 עד 23:30, 290 ₪ לסועד (לא כולל שירות).

ביסטרו מלון רוטשילד – שדרות רוטשילד 96 תל אביב. להזמנות 03-9578870

סילבסטר בסושיאל קלאב

סושיאל קלאב – צילום בן יוסטר
סושיאל קלאב – צילום בן יוסטר

במסעדת "סושיאל קלאב" יחגגו את תחילת השנה האזרחית עם די.ג'י. לצד תפריט סילבסטר של השף צביקה שטראוס, תפריט יינות ומבעבעים במחירים מיוחדים, ספיישל קוקטייל שיוגש לכל אורח ותפאורה נוצצת. בין המנות: סלט אנדיב סגול אגוזי מקדמיה, סלקים צבעוניים וגבינת בושה; מחבת דייגים טוסקנית; צלעות טלה מרמת הגולן; צלחת קינוחים. מחיר לסועד: סבב שני החל מ- 21:00 – 420 ₪, סבב ראשון מוזל ב- 19:00 – 290 ₪.

סושיאל קלאב, שד' רוטשילד 45/אחד העם 54, 03-5601114

ערב שנה אזרחית חדשה בביסטרו 'טשרניחובסקי 6'

טשרניחובסקי 6 – צילום ערן לוי
טשרניחובסקי 6 – צילום ערן לוי

בביסטרו 'טשרניחובסקי 6' יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם הופעת ג'אז בהשתתפות  אלי מגן (קונטרבס) ועדי רנרט (קלידים),  לצד ארוחה חגיגית  שכוללת מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה, מגש קינוחים זוגי וכוס שמפניה. מחיר לסועד 325 ₪. בין השעות 18:45-20:45  תתאפשר הזמנה של מנות מתוך תפריט הסילבסטר שיתומחרו בנפרד. ארוחת הסילבסטר המלאה תוגש החל מהשעה 21:00, בליווי הופעת הג'אז.

"טשרניחובסקי 6", רחוב טשרניחובסקי 5, תל אביב. 03-6208729

משתה סילבסטר ב- The Bun – טעמי רחוב יפנים והרבה סאקי

The Bun - צילום אנטולי מיכאלו

The Bun – צילום אנטולי מיכאלוהתפריט של דה באן כולו פתוח לבחירתכם במשתה הסילבסטר. ארוחה ליחיד: קראף סאקה/צ׳ויה, ראשונה ועיקרית לבחירה מהתפריט 120 ₪  או  139 ₪ בתוספת קינוח. ארוחה לזוג: בקבוק סאקה/יין ובחירה מהתפריט של שתי ראשונות, מנת באן, מנה עיקרית וקינוח 295 ₪.

The bun, הלל הזקן 18 תל אביב, 03-6044725

רוסקי סטנדרט וודקה מציגה חגיגות נובי גוד בדלידה בר, קלאביס, טש וטשה

דלידה - צילום מאשה סקילי
דלידה – צילום מאשה סקילי

ברוסקי סטנדרט  – יבואנית האלכוהול, החליטו לגייס מספר מקומות שהם אוהבים במיוחד לחגיגות כדי שגם אתם תוכלו לחגוג נובי גוד – ראש השנה האזרחית בסגנון רוסיה.

דלידה  בר – אמיל פקארסקי בלווי השף דן זוארץ רקחו מנות נובי גוד רבות, ביניהן טורטליני סלק ממולא במוסלין דג ים קציפת שמנת חמוצה וודקה עם טוויל טפיוקה כרוב וטוביקו שחור (42 ₪),  אויסטר עם נוזל בצל סגול עם ג'ל תפוחים על קרח כחול מנוזל כרוב (30 ₪ ליחידה ו- 165 ₪ לשישייה), וגם קוקטיילים עם רוסקי סטנדרט וודקה: Fennel seeds gimlet הכולל וודקה רוסקי סנדרט, לימון, זרעי שומר, דבש ונגוס טורה (42 ₪) ורבים אחרים.

דלידה בר, זבולון 8, תל-אביב. 03-5369627

קלאביס –  צ'ייסרים, שוטים ומגוון קוקטיילים כיאה למקום, עם מנות קטנות לליווי השתייה: סלט קיסר (36 ₪), שרימפס בטמפורה (12 יחידות 42 ₪), ועוד מגוון מנות ב- 14-46 ₪. בין קוקטיילי הנובי גוד של קלאביס תוכלו למצוא קוקטיילים כמו קוקטייל ראשן מרטיני על בסיס רוסקי סטנדרט פלטינום, ורמוט יבש, לילט בלאן, ליים ביטרס (52 ₪), קוקטייל טרופיקל ראשן המכיל רוסקי סטנדרט, לימון, אננס, פסיפלורה, מי חומוס וטיקי ביטרס (52 ₪) ועוד קוקטיילים רבים אחרים.

הלוקיישן סודי. פרטים בטלפון 050-3587496.

טש וטשה – צילום בר איילון
טש וטשה – צילום בר איילון

טש וטשה –  נובי גוד במסיבה גרוזינית עם הופעות, רוסקי סטנדרט, שמפניה, רקדנים ואוכל אותנטי’ כמו באדריג'ני- גלילות חציל במילוי טחינת אגוזים ושום, ראשונות: חינקלי בשר, חצ'אפורי אצ'רולי, וזיס דולמה, עיקריות: פלטת בשרים זוגית. להזמין מקומות מראש. 400 ₪ לסועד.

טש וטשה,  בית אשל 31 , שוק הפשפשים יפו, 053-4274825

עוד התרחשויות ופעילויות נובי גוד אפשר למצוא בעמוד הפייסבוק של רוסקי סטנדרט

ערב השנה החדשה במסעדה האסיאתית Kiyoshi – Sushi & Bar בגבעת ברנר

קיושי – צילום עדי מלמד
קיושי – צילום עדי מלמד

קיושי – סושי בר מציעה לכבוד ערב השנה החדשה (הסילבסטר) ארוחה מלאה במחיר של 280 שקלים לזוג. הארוחה כוללת בקבוק מבעבע לבחירה שיוגש לשולחן, מנה ראשונה אחת לבחירה מהתפריט, סלט אחד לבחירה מהתפריט ו – 4 רולים לבחירה מהתפריט המיוחד: שני אינסייד אאוט ושני ספיישלים.

קיושי, מתחם הקניות בכניסה לקיבוץ גבעת ברנר – כשר. 08-9330009. בווייז: Kiyoshi

סעודות סוף שנה ב"מרינדו הבשר מהגולן" – במתחם G יקנעם ובעין גב

מרינדו – צילום גלעד הרשלג
מרינדו – צילום גלעד הרשלג

הארוחות ביום א' 31 בדצמבר 2017, החל מ- 19:00, לאורכן יוגשו מבחר מנות מיוחדות ממגוון נתחי בשר הטלה והבקר של 'מרינדו הבשר מהגולן' בליווי יין, קאווה, אלכוהול, וכמובן מוזיקה.

מרינדו במתחם G יקנעם: ראשונות לבחירה- פטה כבד, חציל קלוי בשלושה צבעים וסיגר טלה. בעיקריות- מבחר בשרים במחבת לזוג עם מבחר תוספות לבחירה. קינוח סוף שנה ושתייה חמה. המחיר 179 ₪ לסועד. להזמנות: 04-6653290

מרינדו עין גב: ראשונות לבחירה- סיגר טלה, קרפצ'יו חציל ופטה כבד. עיקריות לבחירה- נתח קצבים צרוב על מצע ירקות אנטי פסטי, אוסובוקו טלה לצד פירה וירקות שורש, סטייק פורטבלו על מצע פירה. קינוח סוף שנה. המחיר 159 ₪ לסועד. להזמנות: 04-6658555

מלון דן תל אביב: ארוחה מיוחדת בניצוחו של שף המלון עובד אלפיה

מלון דן תל אביב – צילום יורם אשהיים
מלון דן תל אביב – צילום יורם אשהיים

ב-31/12/17 דן תל אביב יציע במתחם קטה דן במלון, ארוחה עם תפריט עשיר לצד תפריט קוקטיילים מיוחד של חברת גרייגוס, כשברקע  מוסיקה ג'אז חיה. התפריט יציע מגוון תחנות פרונטאליות של הכנה מול האורח:  שולחן נאם עם (צמחוני/טבעוני), שולחן פאייה דגים, שולחן Brisket, שולחן ברווז, שולחן פבלובה, ושולחן שוקולד.

לאורך כל הארוחה יוגש לאורחים יין הבית, מים, פרייה וקאווה. המחיר לארוחה 450 ₪ לסועד. יתקיימו שני סבבים כשבכל אחד יתארחו 40 איש. ראשון 19:00-21:00 ושני 21:00-23:00. כשר.

מלון דן תל אביב, הירקון 99 פינת פרישמן ת"א. להזמנות 03-5202525

פתיחת השנה האזרחית במסעדת סיטארה

מסעדת סיטארה – צילום בן יוסטר
מסעדת סיטארה – צילום בן יוסטר

מסעדת סיטארה מקבלת את 2018  בנשף מסורתי המשלב אוכל, אלכוהול, מוסיקה טובה ואוירה, עם עיצוב מיוחד בהשראת ארמונות המלוכה במרוקו. יוגש תפריט ספיישל  ממנות הדגל בתפריט המסעדה ומנות כמו סינטה 300 גרם צלויה בגריל עם פירה כמהין שחורות וחרדל חלק, שרימפס קריסטל חמאת שמפנייה, שאלוט שום וצ'ילי.

הזמנות החל מ- 19:30. בחצות תחל מסיבת סילבסטר שתמשיך אל תוך הלילה. מינימום הזמנה לסועד: 500 ₪, כולל שי קטן ויוקרתי לכל זוג אורחים.

סיטארה – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן תל אביב, 03-6996633

סילבסטר יווני בקלמטה

קלמטה – צילום דניאל לילה
קלמטה – צילום דניאל לילה

המסעדה היוונית בכיכר קדומים ביפו, מזמינה את החוגגים לערב באווירת יוון. שף המסעדה עלי זועבי יבשל לצד התפריט הקבוע, גם תפריט ספיישלים הכולל מבחר מנות ראשונות, עיקריות וקינוח.

בין הראשונות: טרטר טונה אדומה – עם אבוקדו כבוש בליים, איולי ואסאבי, שאלוט, ג’ינג’ר ועירית  (58 שקלים), בין העיקריות:  פילה פלמידה אדומה – על טחינה גולמית חמה וירקות אפויים (119 שקלים). כמו כן, יוצע קוקטייל מיוחד – גאפה פיז ב- 39 שקלים.

קלמטה, כיכר קדומים 10 יפו העתיקה, החל מ- 17:00, להזמנת מקומות 03-6819998

סילבסטר בנוסח הודי במא פאו

מא פאו - צילום אנטולי מיכאלו
מא פאו – צילום אנטולי מיכאלו

את חגיגות הסילבסטר תציין מסעדת מא פאו ההודית באווירה חגיגית וססגונית, עם להקת מוסיקה הודית ומופע ריקוד אותנטי. את התפריט הקבוע של המסעדה,יחליף תפריט צ׳טים רחב (מנות חלוקה קטנות), ויוצע גם תפריט קוקטיילים במחיר של 34 שקלים, שיוגש לצד תפריט צ׳טים שנבנה במיוחד לחלוקה בין חברים ויאפשר הזמנת צ׳ט בודד ב- 40  שקלים, 3 צ׳טים ב- 100  שקלים, 5 צ׳טים ב- 150 שקלים או 7 ב- 200 שקלים. החל מהשעה 20:00.

מא פאו  – נחלת בנימין 59, תל אביב, החשמונאים 105 תל אביב, להזמנות מקומות 03-7739797

סילבסטר מתיישנים וארוחת שף ביקב קסטל

יקב קסטל - צילום אלירן רובין
יקב קסטל – צילום אלירן רובין

בערב השנה החדשה, יום ראשון 31 בדצמבר, יפתח יקב קסטל  בנווה אילן ליד אבו גוש, את שעריו לאירוע ראשון מסוגו לחגיגות ערב השנה החדשה, ויציע ערב חווייתי לחובבי היין – טעימת מתיישנים, סדנת בלנד, וארוחת טעימות של 8 מנות אל תוך הלילה, פרי יצירתם של השפים אמרי בריל וזיו מנשה מבית Five Make Sense.

הערב יתחיל ב- 21:00 ובחצות תורם כוסית לכבוד השנה החדשה. מספר המקומות מוגבל, מומלץ להזמין מקומות מראש. המחיר 450 ש"ח לאורח. לפרטים נוספים והרשמה: 02-5358551, [email protected]

סילבסטר במסעדת מיטבול- Grill&Dinner : תפריט בוצ'ר הכולל מנה ראשונה תוספת לבחירה וקוקטייל

מסעדת מיטבול – צילום עודד וגנשטיין
מסעדת מיטבול – צילום עודד וגנשטיין

מסעדת "מיטבול" בראשל"צ מציעה תפריט מיוחד לרגל הפרידה משנת 2017 ותחילתה של שנה אזרחית חדשה, יום ראשון 31.12.17. הבוצ'ר הינו נתח פרימיום שיוגש בערב זה במשקל של 600 גרם – סינטה או אנטריקוט, וכן מנה ראשונה לבחירה ותוספת. המחיר 340 ₪. בוצ'ר פילה במשקל 600 גרם יוגש גם כן עם אותן תוספות ובמחיר 370 ₪.

מיטבול – דרך המכבים 8 ראשון לציון, אזור התעשייה הישן. 03-9646468

רשת 'מקס ברנר' מציגה לקראת השנה האזרחית החדשה תפריט שרינג זוגי

מקס ברנר– צילום אפיק גבאי
מקס ברנר– צילום אפיק גבאי

את חגיגות השנה האזרחית החדשה מציינים ברשת 'מקס ברנר' בערב מיוחד שיתקיים ב- 31.12 – יש להזמין מקומות מראש בסניפים. ערב זה ימורכב מתפריט מנות שרינג מיוחד, בו המרכיב העיקרי הוא השוקולד.

DINNER FOR TWO  – ארוחה זוגית מלאה עם קינוח זוגי ומארז שוקולד בפחית לב מעוצבת במתנה – 219 ₪;DESSERT FOR TWO   – מנת טעימות לזוג + שתייה ומארז שוקולד בפחית לב מעוצבת במתנה – 119 ₪.

סילבסטר הונג קונגי משולש במינה טומיי

מינה טומיי – צילום אפיק גבאי
מינה טומיי – צילום אפיק גבאי

הרשת האסייתית, לה יש שלושה סניפים בתל אביב, חיפה ובקריית ביאליק ומציעה חמישה מטבחים אסייתית, ותחגוג השנה את הסילבסטר בסימן ״הונג קונג דינר״, שבמרכזה יככבו מנות חגיגות שמקורן במטבח הסיני לצד התפריט הקבוע במסעדה יציע השף משה בדישי גם תפריט מיוחד עם מבחר מנות סיניות, ביניהן: ספרינג רול שרימפס – פולי סויה מתקתקים, בצל ירוק, אבוקדו (42 שקלים), צ'זה קנטוניז – חציל במילוי בשר טחון, מוקפץ ברוטב סויה שום וג’ינג’ר, צ’ילי, בצל ירוק ויין שאוסינג (64 שקלים).

מינה טומיי – הארבעה 17 תל-אביב, משה פלישמן 8 – מרכז קסטרא חיפה, דרך עכו 192 קריית ביאליק. להזמנת מקומות להחל מ- 18:00: 1-700506-504

אבארג׳ חוגגת ביפו

אבארג׳ - צילום חן בלאיש
אבארג׳ – צילום חן בלאיש

מסעדת אבארג׳ ביפו תקיים ארוחה חגיגית עשירה בשפע וכל טוב. את הערב ילוו צמד זמרים שירקידו את קהל האורחים, ויוגש תפריט סילבסטר חגיגי. בין הראשונות לבחירה: קריספי קלמארי – קלמארי טרי המוגש לצד צזיקי; סשימי יפואי – פילה סלמון נורבגי טרי כבוש ברוטב ים תיכוני, שמן זית, לימון ותבלינים. בין העיקריות עם תוספות: קדירת פירות ים – סרטנים כחולים, צדפות קוקי סן ז׳ק, מולים שחורים, שרימפס קריסטל, וקלמארי; ״סודות הקצב״ – קבב טלה מובחר, נתחי אנטרקוט משויישים ומיושנים, נתחי פרגית במרינדה. בסוף קינוח מפתיע. מחיר הארוחה 350 שקלים לסועד, החל מ- 21:00.

אבארג' – ככר קדומים 6 יפו העתיקה. להזמנת מקומות 03-5244445

גוז׳ ודניאל בבני ציון

גוז' ודניאל – צילום רוני ויינר
גוז' ודניאל – צילום רוני ויינר

ביסטרו גוז׳ ודניאל״ במושב בני ציון, יציע בערב הסילבסטר חוויה קולינרית ואווירה איטלקית. לצד התפריט יציע השף שניר אנג-סלע גם תפריט סילבסטר זוגי עשיר, במידה וכל יושבי השולחן יבחרו בו.

בראשונות: מולים moule verte, קלמרי הדרים, או ירקות של חורף. למנת אמצע דיאבולו די זוקה, טורטליני בטטה, אורקייטה עבודת יד. לעיקריות: פילה דג פורל, סינטה צלוייה, תבשיל קארי ירקות.  קינוח: טרין שוקולד או תותים במסקרפונה. מים מינרלים או מבעבעים לבחירה. כוס שמפניה לכל סועד, וחצי בקבוק יין שבלי או וילה אנטינורי לזוג. מחיר הארוחה 520 שקלים לזוג, 270 שקלים לסועד. מ- 19:00. יש להזמין מקומות מראש 09-7714122

גוז' ודניאל – אנשי בראשית (ליד מגדל המים) מושב בני ציון

פאט ויני בקריית אתא

פאט ויני - צילום אפיק גבאי
פאט ויני – צילום אפיק גבאי

פאט ויני, הדיינר האיטלקי בקריות, מזמין לבילוי מיוחד ומשתלם עם ארוחת שרינג מיוחדת ממבחר המנות שבתפריט, במחיר מיוחד של 218 שקלים. הארוחה כוללת 2 מנות קטנות, 2 מנות עיקריות (פיצה או פסטה), 2 כוסות למברוסקו או סנגרייה וקינוח מיוחד.  החל מ- 18:00. יש להזמין מקומות מראש.

פאט ויני – Fat Vinny (לא כשר) – הסולל 8 מתחם ביג קריית אתא. 04-9936360

וויסקי-בר מוזיאון, W, וולטר מציגים  חגיגות סילבסטר בשלושה מתחמים

וויסקי-בר מוזיאון – צילום אלי ראול
וויסקי-בר מוזיאון – צילום אלי ראול

המסיבה לכבוד השנה האזרחית החדשה תערך בשלושה מתחמים שונים מתחת לאדמה, במנהרות, ספריות וויסקי, גלריות, מרפסות, ברים ולאונג' לעישון סיגרים. המבלים ייהנו מאוכל, שתיה, מוסיקה, אווירה, ומוויסקי משובח. המחיר 350 ₪ לאדם מקנה כניסה לשלושת המתחמים, 100 ₪ לאדם מקנה כניסה למתחם  W ולמתחם וולטר בלבד.

וויסקי בר מוזיאון, W, וולטר – דוד אלעזר 27, מתחם שרונה תל-אביב. כשרות: השגחה פרטית

סילבסטר בווארי בביר גארדן חיפה

ביר גארדן – צילום אורי הדר
ביר גארדן – צילום אורי הדר

כאן יחגגו באווירה גרמנית, עם מנות מיוחדות לאותו ערב מהמטבח הבווארי ובירות גרמניות צוננות מחביות. בין המנות: שווינהקסה – שוק חזיר מעושנת, צלויה בגריל במשך 3 שעות במרינדה של בירה, שום ובצל, על מצע פירה (95 ש"ח); פלטה בווארית – נקניקים, קוביות גאודה, מטבלים בווארים, חמאה ולחם שחור (85 ש"ח); עוגת גבינה גרמנית עם דובדבני אמרנה (35 ש"ח). בחצות יחולקו צ'ייסרים של וויסקי. מחיר מינימום לסועד 150 ש"ח.

ביר גארדן – שדרות מוריה 105 חיפה, 052-3520220

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר