חומרים
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כפית מלח
2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
3 כפות שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ
1 קופסה עדשים ירוקות כמו של מאסטר שף, מסוננת
2 כפות רוטב סויה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
2 כפות חומץ בלסמי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שקדים קלויים
אופן ההכנה
מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח.
צולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה למשך 20 דקות עד שקוביות הדלעת משחימות.
במחבת רחבה מטגנים שמן זית ובצל קצוץ ומערבבים.
מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים.
מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי.
מוסיפים פטרוזיליה. מערבבים ומסירים מהאש.
מגישים עם שקדים קלויים מעל.