סלט פטוש על מצע פיתה מתובלת בזעתר ושמן זית

 





מצרכים
חומרים ל-4 מנות:

1 צנון בינוני
1/2 בצל סגול
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 מלפפון גדול
1 עגבנייה
1 לימון גדול סחוט
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה גס
לפיתה 6 שניות של ריסוס בתרסיס שמן זית כתית של PAM
לסלט 4 שניות של ריסוס שמן זית כתית
4 פיתות
4 כפות זעתר
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות, מוסיפים פטרוזיליה , לימון סחוט, מלח ופלפל. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומערבבים.

2. פותחים את הפיתות בעזרת סכין ל-2 חלקים שווים (בצורה שישמרו על צורתם העגולה).

3. מרססים את הצד הפנימי של הפיתות עם תרסיס שמן כתית של PAM ומפזרים זעתר יבש.

4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הפיתות ל-6 דקות או עד אשר הופכות פריכות.

5. מרכיבים את המנה: מניחים במרכז צלחת ההגשה פיתה פריכה ומעליה סלט מתובל, מכסים עם החצי השני של הפיתה ומגישים .
נוזלי הסלט נספגים בפיתה והטעם מדהים.


האתר של ליימן שליסל






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה