סלט פסטה ובשר

מצרכים:2 ק"ג רוסטביף או ורד הצלע צלויים½ 1 ק"ג פסטה פרפרים4 כפיות כורכום1 כוס עמילן תירס (קורנפלור)800 גרם אפונה ירוקה (טרייה או קפואה)300 גרם רצועת פלפלים אדומים וצהובים, קלויים150 גרם מיונז2 כפות שום כתוש150 גרם פסטומלח, פלפל לבן אופן הכנה:מבשלים את הפסטה במים עם מלח וכורכום, לפי הוראות היצרן. מצננים.חותכים את הבשר (רוסטביף או ורד הצלע) לקוביות בגודל 1.5 ס"מ ומגלגלים בקורנפלור.מטגנים טיגון עמוק מהיר בטמפרטורה גבוהה.מערבבים בקערה את שאר החומרים, מתבלים את הבשר ומוסיפים אותו לקערה. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.

מצרכים:
2 ק"ג רוסטביף או ורד הצלע צלויים
½ 1 ק"ג פסטה פרפרים
4 כפיות כורכום
1 כוס עמילן תירס (קורנפלור)
800 גרם אפונה ירוקה (טרייה או קפואה)
300 גרם רצועת פלפלים אדומים וצהובים, קלויים
150 גרם מיונז
2 כפות שום כתוש
150 גרם פסטו
מלח, פלפל לבן

אופן הכנה:
מבשלים את הפסטה במים עם מלח וכורכום, לפי הוראות היצרן. מצננים.
חותכים את הבשר (רוסטביף או ורד הצלע) לקוביות בגודל 1.5 ס"מ ומגלגלים בקורנפלור.
מטגנים טיגון עמוק מהיר בטמפרטורה גבוהה.
מערבבים בקערה את שאר החומרים, מתבלים את הבשר ומוסיפים אותו לקערה.
מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר