סלט קוסקוס חם עם עגבניות שרי, גרגירי חומוס, ארטישוק וזיתים שחורים

מצרכים ל- 6 מנות:1/2 שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי6 שיני שום, חצויותפלפל אדום חריף (לא חובה חריף), פרוס לטבעות1/2 ק"ג עגבניות שרי, חצויות300 גרם רבעי ארטישוק איטלקי300 גרם גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים עלי אורגנו טריים מ-2 גבעולים1/2 כוס יין לבן יבשמלח ופלפלאופן ההכנה:להכין את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.לחמם במחבת גדול שמן זית, ולהוסיף את שיני השום והפלפל החריף. לפני ששיני השום משחימות מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים אותן קלות.מוסיפים את רבעי הארטישוק, גרגירי החומוס, עלי האורגנו והיין הלבן.ממליחים ומפלפלים.ממשיכים לבשל על אש גבוהה, כשלוש דקות.מוסיפים את הקוסקוס למחבת, מערבבים ומגישים.

מצרכים ל- 6 מנות:
1/2 שקית קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1/4 כוס שמן זית ישראלי איכותי
6 שיני שום, חצויות
פלפל אדום חריף (לא חובה חריף), פרוס לטבעות
1/2 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
300 גרם רבעי ארטישוק איטלקי
300 גרם גרגירי חומוס, מושרים ומבושלים
עלי אורגנו טריים מ-2 גבעולים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
להכין את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות ההכנה, שעל גבי האריזה.
לחמם במחבת גדול שמן זית, ולהוסיף את שיני השום והפלפל החריף.
לפני ששיני השום משחימות מוסיפים את עגבניות השרי ומקפיצים אותן קלות.
מוסיפים את רבעי הארטישוק, גרגירי החומוס, עלי האורגנו והיין הלבן.
ממליחים ומפלפלים.
ממשיכים לבשל על אש גבוהה, כשלוש דקות.
מוסיפים את הקוסקוס למחבת, מערבבים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר