סלט קיסר עם רצועות עוף וקרקר דגנים

חברת כרמית מציעה מתכון קיצי ומרענן של ליאור משיח לסלט טרי עם רצועות עוף מטוגנות וקרקר דגנים פניני. מנה קלה להכנה ומתאימה כארוחה קטנה ולאירוח קל ומהיר

מערבבים את החסה והעגבניות היטב עם הרוטב ומעבירים לקערה רחבה. שוברים מעל קרקר דגנים ומניחים את רצועות העוף למעלה. צילום גלי איתן

מצרכים

לבבות חסה

עגבניות שרי

½ בצל סגול

קרקר דגנים כמו פניני של כרמית

1 חזה עוף פרוס דק

קורט מלח

קורט פלפל

1 כף שמן

לרוטב

1 כפית שום טחון

1 כף חרדל דיז׳ון

1 כף חומץ

מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

2 כפות מיונז

½ כוס שמן זית

מיץ לימון טרי לפי הטעם

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

אופן ההכנה

מערבבים בקערה קטנה את התבלינים והמיונז.

מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי פנימה.

לאחר שהרוטב אחיד מוסיפים לימון לפי הטעם.

מאזנים שוב עם מלח ופלפל.

קורעים את לבבות החסה אל תוך קערה בחתיכות גסות.

חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לקערת החסה.

פורסים את הבצל הסגול דק דק לרצועות ומפזרים מעל שאר הירקות.

מחממים מחבת פסים ומוסיפים את כף השמן.

מניחים את חזה העוף על המחבת החמה ומפזרים מעט מלח ופלפל.

לאחר כ-2 דקות הופכים את העוף לצד השני.

מתבלים גם את הצד השני וכאשר העוף מוכן מסירים מהמחבת.

הגשה

מניחים את חזה העוף על קרש חיתוך ופורסים לרצועות.

מערבבים את החסה והעגבניות היטב עם הרוטב ומעבירים לקערה רחבה.

שוברים מעל הסלט בנדיבות קרקר דגנים.

מניחים את רצועות העוף מעל הכל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה