רכיבים
עבור הסלט
400 גר' פולי שעועית לבנה גדולים משומרים
400 גר' פולי שעועית לבנה קטנים משומרים
1 זנב בצל ירוק
קליפה ומיץ של 1 לימון
מלח ופלפל שחור
עבור הרוטב
300 מ"ל שמן זית
10 גר' עירית
10 גר' בזיליקום
10 גר' פטרוזיליה
10 גר' נענע
1 שן שום
אופן ההכנה
שימו את השעועית הגדולה והקטנה במסננת.
שטפו קלות והעבירו לקערה.
טחנו יחד במיקסר את עשבי התיבול עם שמן הזית ושן השום.
הוסיפו לשעועית.
קצצו בצל ירוק לחתיכות קטנות.
ערבבו גם אותו בסלט.
הוסיפו שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
ערבבו היטב.
אחסנו במקרר במשך כשעה לפחות.
לפני ההגשה
ניתן לפזר עשבי תיבול קצוצים מעל הסלט.
ניתן להגיש גרסה חריפה על ידי הוספת ½ כפית צ'ילי או פפריקה לעשבי התיבול הטחונים.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה