סלט תפוחי אדמה חם משודרג

הסירו את הגלעינים וחיתכו את התמרים לפרוסות דקות. ערבבו עם שאר מרכיבי הרוטב וצקו על הסלט
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לסלט תפוחי אדמה משודרג ופשוט להכנה שכיף לאכול בימי החורף. שילוב מקורי של טעמים שעשוי מרכיבים טריים ויזכה להצלחה אצל כל הסועדים

מצרכים

700 גר' תפוחי אדמה אדומים בינוניים

חופן גבעולי אספרגוס

2 בצל ירוק

2 קלחי תירס

עשבי תיבול טריים

קליפת לימון

מלח ופלפל

1 כפית פפריקה

לרוטב

150 מ"ל שמן זית

מיץ לימון

2 כפיות חרדל

3 תמר מג'הול

אופן ההכנה

שטפו את תפוחי האדמה ובשלו אותם עם הקליפה בסיר עם מים עד לריכוך.

הניחו אותם בצד.

קצצו את גבעולי האספרגוס והניחו אותם במים רותחים למשך כ-30 שניות.

קררו במהירות והניחו בצד.

הרתיחו את קלחי התירס למשך 10 דקות.

רוקנו את המים ושמרו בצד למאוחר יותר.

חתכו את תפוחי האדמה לחצאים או רבעים.

חממו במחבת 2 כפות שמן זית.

טגנו את תפוחי האדמה וגרגירי התירס עד שיקבלו גוון חום מוזהב.

הניחו בקערה.

חתכו בצל ירוק לרצועות והוסיפו לתפוחי האדמה.

הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.

קצצו את עשבי התיבול והוסיפו את קליפת הלימון.

הסירו את הגלעינים וחיתכו את התמרים לפרוסות דקות.

ערבבו עם שאר מרכיבי  הרוטב וצקו על הסלט.

ערבבו היטב.

מומלץ להגיש חם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר