סלמון בציפוי פיסטוקים

מצרכים:2 פילה סלמון – 200 גרם כל אחד30 גרם פיסטוקים מקולפים5 עלי בזיליקום1 שן שוםחצי כוס שמן זיתכפית מיץ לימוןמלח, פלפל שחור גרוס הכנת הממרח:במעבד מזון טוחנים פיסטוקים, בזיליקום ושום. מוסיפים לימון, שמן זית מלח ופלפל למרקם של ממרח סמיך.הכנת הדג:לחמם את תנור האפייה ל- 200 מעלות.לשמן מעט כלי אפייה קטן.להניח את הסלמון, ולמרוח מעליו את ממרח הפיסטוקים.לפזר קצת מלח ופלפל.לאפות כ -10 דקות.

מצרכים:
2 פילה סלמון – 200 גרם כל אחד
30 גרם פיסטוקים מקולפים
5 עלי בזיליקום
1 שן שום
חצי כוס שמן זית
כפית מיץ לימון
מלח, פלפל שחור גרוס

הכנת הממרח:
במעבד מזון טוחנים פיסטוקים, בזיליקום ושום.
מוסיפים לימון, שמן זית מלח ופלפל למרקם של ממרח סמיך.

הכנת הדג:
לחמם את תנור האפייה ל- 200 מעלות.
לשמן מעט כלי אפייה קטן.
להניח את הסלמון, ולמרוח מעליו את ממרח הפיסטוקים.
לפזר קצת מלח ופלפל.
לאפות כ -10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר