fbpx

סלמון טאקו

מותאם לפי מנה אחת, יש להכפיל הכמויות בהתאםחומרים250 גרם פילה סלומון 70 גרם מיסו לבן 70 גרם מיונז 200 גרם עלי תרד מלח פלפל ושום שמן סויה אופן ההכנה1. מערבבים בכלי את המיונז עם המיסו לבן.2. שמים את פילה הסלמון על נייר אפיה ויוצקים עליו את הרוטב של המינז והמיסו שהכנו קודם לכן. 3. סוגרים את הנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 15 דקות 4. שוטפים את עלי התרד ומייבשים אותם 5. לאחר מכן מטגנים לכ-2 דקות עם כף שמן סויה במחבת מלח, פלפל ושום כתוש 6. מוציאים את התרד מהמחבת ומניחים במרכז הצלחת ומעליו מניחים את נתח פילה הסלומון
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מותאם לפי מנה אחת, יש להכפיל הכמויות בהתאם

חומרים
250 גרם פילה סלומון
70 גרם מיסו לבן
70 גרם מיונז
200 גרם עלי תרד
מלח פלפל ושום
שמן סויה

אופן ההכנה
1. מערבבים בכלי את המיונז עם המיסו לבן.

2. שמים את פילה הסלמון על נייר אפיה ויוצקים עליו את הרוטב של המינז והמיסו שהכנו קודם לכן.

3. סוגרים את הנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 15 דקות

4. שוטפים את עלי התרד ומייבשים אותם

5. לאחר מכן מטגנים לכ-2 דקות עם כף שמן סויה במחבת מלח, פלפל ושום כתוש

6. מוציאים את התרד מהמחבת ומניחים במרכז הצלחת ומעליו מניחים את נתח פילה הסלומון

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר