מצרכים
רצועות חזה עוף אמיתי "מאמא עוף"
מיונז וחרדל
לחם כפרי (חצי ג'בטה או באגט)
חסה
מלפפון חמוץ
עגבניה
מלח גס
אופן ההכנה
מורחים תערובת של מיונז וחרדל על שתי פרוסות לחם כפרי משובח (אפשר ג'בטה או חצי באגט). מסדרים פרוסות אבוקדו ועליהן רצועות חזה עוף אמיתי של "מאמא עוף", עלה חסה, מלפפון חמוץ פרוס או עגבניה מוצקה חתוכה לפרוסות, זורים מעט מלח גס, מהדקים, סוגרים וחוצים.
מי שאוהב, יכול להוסיף לסנדוויץ' גם טבעות בצל.
