המצרכים הדרושים
2 פרוסות לחם
3 פרוסות גבינה צפתית 5 אחוז חתוכה למשולשים
עגבנייה פרוסה
מלפפון פרוס
עלי אלפלפא
שמן זית
אופן ההכנה
להניח על פרוסת לחם אחת 3 פרוסות של הגבינה הצפתית לסדר מעליה את פרוסות העגבנייה והמלפפון ולפזר כמות נדיבה של עלי אלפלא. על הפרוסה שנותרה להזליף מעט שמן זית ולכסות את הכריך בשכבת הלחם הנוספת לאכול בהנאה…
ערכים תזונתיים
כריך זה מכיל פחמימות מורכבות, חלבונים, ויטמין c, אנטיאוקסדנט ושומן חד בלתי רווי – סוג של שומן מאוד מומלץ.
