המצרכים:
1 חבילה ספגטי דקים
שמן זית
כף שום כתוש של פרג
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן בזיליקום קצוץ דק
גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה:
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
מעבירים למסננת לסינון המים.
שופכים שמן זית לסיר ריק.
מוסיפים כף גדושה של שום כתוש ואת חופן הבזיליקום.
מטגנים טיפה את השום, נזהרים שלא לשרוף ולו גם מעט.
ברגע שהשום מזהיב, מוסיפים לסיר את הספגטי ומערבבים היטב.
מכבים את האש, מוסיפים מלח, פלפל ומערבבים היטב.
מגישים עם גבינת פרמזן מגורדת.