fbpx

סקלופיני עגל חלב

חומריםשייטל עגל חלבקמח מלח פלפלחמאהרוטב פורטרוטב פורט2/3 ציר בקר1/3 יין פורטאופן הכנהלפרוס את השייטל לפרוסות דקותלקמח את השייטללסגור במחבט חצי דקה כל צד בשמן זיתלהוסיף את רוטב הפורט ולצמצם בחמאה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
שייטל עגל חלב
קמח
מלח
פלפל
חמאה
רוטב פורט

רוטב פורט
2/3 ציר בקר
1/3 יין פורט

אופן הכנה
לפרוס את השייטל לפרוסות דקות

לקמח את השייטל

לסגור במחבט חצי דקה כל צד בשמן זית

להוסיף את רוטב הפורט ולצמצם בחמאה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו