fbpx

סרדינים במילוי עשבי תיבול בקרסט צנוברים

חומרים לשלוש מנות9 סרדינים טריים נקיים מעצמות, ללא ראשלמילוי2 כפות כוסברה קצוצה.1 כף עירית קצוצהשן שום קצוצהקורט – מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה, כף שמן זית לציפוי הצנוברים1 ביצה2 כפות קמח200 גרם ,צנוברים קלויים וקצוצים.סלסת עגבניות3 עגבניות , קלופות, מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות1 בצל סגול קצוץכוסברה קצוצה1 שן שום כתושהשמן זיתמיץ לימוןמלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנהמערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבליםמערבבים בקערה קטנה את חומרי המילויממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטבמצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ומהדקים היטבמטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב, ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לשלוש מנות
9 סרדינים טריים נקיים מעצמות, ללא ראש
למילוי
2 כפות כוסברה קצוצה.
1 כף עירית קצוצה
שן שום קצוצה
קורט – מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה,
כף שמן זית
לציפוי הצנוברים
1 ביצה
2 כפות קמח
200 גרם ,צנוברים קלויים וקצוצים.

סלסת עגבניות
3 עגבניות , קלופות, מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
שמן זית
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים

מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי

ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב

מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ומהדקים היטב

מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב, ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר