fbpx

סשימי ילוטייל ברוטב נאנבנזוקה בויניגרט לימונים כבושים ועגבניות שדה

מצרכים ל-4 מנות4 עלי חסה משי30 גרם עלי חסה מסולסלת30 גרם ארוגולה10 גרם סשימי של יולוטייללרוטב נאנבאנזוקהחצי כוס חומץ אורז5 כפיות סוכרשליש כוס רוטב סויה יפנהשליש כוס מים15 גרם ג'ינג'ר טרי, פרוס לג'וליינים2 בצל ירוק, פרוס לג'וליינים3 צ'ילי תיאלנדי טרי, פרוס לעגולים דקיםלויניגרט לימונים כבושיםרבע כוס לימונים כבושים מרוקאיים קצוצים דקרבע כוס עגבניות שדה קצוצות דקרבע כוס מיץ לימון1 כפית קליפת לימון מגוררת2 כפיות מיץ יוזו (מרינדה יפנית מרירה)1 כוס חומץ אורזחצי כוס ציר עוף1 כפית ג'ינג'ר טחוןרבע כוס דבש2 כפיות חרדל דיז'ון11 כוס שמן זרעי ענביםמלח, פלפל טחון טריאופן ההכנה1. לויניגרט הלימונים: טורפים היטב את כל המרכיבים.2. לרוטב הנאנבנזוקה: טורפים היטב את כל המרכיבים ומקררים.3. משרים את נתחי הסשימי ברוטב הנאנבאנזוקה למשך 5 דקות. מסננים ושומרים את הנוזלים. 4. להגשה: מסדרים בכל צלחת את נתחי הסשימי. מערבבים את החסות עם מעט ויניגרט ומחלקים בין הצלחות. זולפים מעל הסלט והסשימי 2 כפות ויניגרט וכף מרוטב הנאנבאנזוקה.מגישים מיד.מומלץ ללוות מנה זו עם יין ירדן בלנק ד'בלנק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-4 מנות
4 עלי חסה משי
30 גרם עלי חסה מסולסלת
30 גרם ארוגולה
10 גרם סשימי של יולוטייל

לרוטב נאנבאנזוקה
חצי כוס חומץ אורז
5 כפיות סוכר
שליש כוס רוטב סויה יפנה
שליש כוס מים
15 גרם ג'ינג'ר טרי, פרוס לג'וליינים
2 בצל ירוק, פרוס לג'וליינים
3 צ'ילי תיאלנדי טרי, פרוס לעגולים דקים

לויניגרט לימונים כבושים
רבע כוס לימונים כבושים מרוקאיים קצוצים דק
רבע כוס עגבניות שדה קצוצות דק
רבע כוס מיץ לימון
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 כפיות מיץ יוזו (מרינדה יפנית מרירה)
1 כוס חומץ אורז
חצי כוס ציר עוף
1 כפית ג'ינג'ר טחון
רבע כוס דבש
2 כפיות חרדל דיז'ון
11 כוס שמן זרעי ענבים
מלח, פלפל טחון טרי

אופן ההכנה
1. לויניגרט הלימונים: טורפים היטב את כל המרכיבים.
2. לרוטב הנאנבנזוקה: טורפים היטב את כל המרכיבים ומקררים.
3. משרים את נתחי הסשימי ברוטב הנאנבאנזוקה למשך 5 דקות. מסננים ושומרים את הנוזלים.
4. להגשה: מסדרים בכל צלחת את נתחי הסשימי. מערבבים את החסות עם מעט ויניגרט ומחלקים בין הצלחות. זולפים מעל הסלט והסשימי 2 כפות ויניגרט וכף מרוטב הנאנבאנזוקה.

מגישים מיד.

מומלץ ללוות מנה זו עם יין ירדן בלנק ד'בלנק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר