מאקי סושי

חומרים ל- 4 מנות1 כוס אורז (עדיף ריזוטו)3 כפות חומץ אורז1 כפית סוכר2 כוסות מיםחבילת אצות נוריגזר מלפפון ואבוקדו חתוכים דק לאורך100 גרם פילה סלמון / טונה טרירוטב סויהג'ינ'ר מוחמץוואסביאופן ההכנהמבשלים את האורז עם 2 כוסות המים כ-25 דקות.מערבבים את חומץ האורז עם הסוכר ומוסיפים לאורז החם תוך קירור האורז.מחלקים אצת נורי לחצי ומניחים על מחצלת לוקחים כדור אורז (כ- 100 גרם) ומשטחים על אצת הנורי.מניחים במרכז רצועת דג סלמון ורצועה מכל ירק ומגלגלים בעדינות עד שמתקבל צינור. פורסים עם סכין חד ל–6 או 8 טבעות.מגישים עם וואסבי, ג'ינג'ר ורוטב סויה ליד.

חומרים ל- 4 מנות
1 כוס אורז (עדיף ריזוטו)
3 כפות חומץ אורז
1 כפית סוכר
2 כוסות מים
חבילת אצות נורי
גזר מלפפון ואבוקדו חתוכים דק לאורך
100 גרם פילה סלמון / טונה טרי
רוטב סויה
ג'ינ'ר מוחמץ
וואסבי

אופן ההכנה
מבשלים את האורז עם 2 כוסות המים כ-25 דקות.

מערבבים את חומץ האורז עם הסוכר ומוסיפים לאורז החם תוך קירור האורז.

מחלקים אצת נורי לחצי ומניחים על מחצלת לוקחים כדור אורז (כ- 100 גרם) ומשטחים על אצת הנורי.

מניחים במרכז רצועת דג סלמון ורצועה מכל ירק ומגלגלים בעדינות עד שמתקבל צינור. פורסים עם סכין חד ל–6 או 8 טבעות.

מגישים עם וואסבי, ג'ינג'ר ורוטב סויה ליד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר