חומרים
400 גר' פילה סלמון
סלסה אסיאתית
1 עגבנייה קטנה בשלה וקצוצה דק(עדיף עגבניית תמר)
1 שן שום קצוץ דק
חצי בצל אדום קצוץ דק
1 כף דבש
1 כפית רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
6 כפות חומץ אורז או חומץ בן יין לבן
2 כפות מיץ לימון
6 כפות שמן זית
רבע כפית מלח
אופן הכנה
לערבב את כל חומרים לסלסה.
לפרוס את פילה הדג לפרוסות דקות ולסדר על צלחת.
לחמם את הסלסה ולמזוג על פרוסות הדג ולהגיש מיד.
את הסלסה ניתן להכין יומיים קודם ואת הדג אפשר לסדר על צלחות יום לפני ולעטוף בניילון נצמד.