סשימי סלמון עם סלסה אסיאתית חמה

חומרים400 גר' פילה סלמוןסלסה אסיאתית1 עגבנייה קטנה בשלה וקצוצה דק(עדיף עגבניית תמר)1 שן שום קצוץ דקחצי בצל אדום קצוץ דק1 כף דבש1 כפית רוטב צ'ילי2 כפות רוטב סויה6 כפות חומץ אורז או חומץ בן יין לבן2 כפות מיץ לימון6 כפות שמן זיתרבע כפית מלחאופן הכנהלערבב את כל חומרים לסלסה.לפרוס את פילה הדג לפרוסות דקות ולסדר על צלחת.לחמם את הסלסה ולמזוג על פרוסות הדג ולהגיש מיד.את הסלסה ניתן להכין יומיים קודם ואת הדג אפשר לסדר על צלחות יום לפני ולעטוף בניילון נצמד.

חומרים
400 גר' פילה סלמון

סלסה אסיאתית
1 עגבנייה קטנה בשלה וקצוצה דק(עדיף עגבניית תמר)
1 שן שום קצוץ דק
חצי בצל אדום קצוץ דק
1 כף דבש
1 כפית רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב סויה
6 כפות חומץ אורז או חומץ בן יין לבן
2 כפות מיץ לימון
6 כפות שמן זית
רבע כפית מלח

אופן הכנה
לערבב את כל חומרים לסלסה.

לפרוס את פילה הדג לפרוסות דקות ולסדר על צלחת.

לחמם את הסלסה ולמזוג על פרוסות הדג ולהגיש מיד.

את הסלסה ניתן להכין יומיים קודם ואת הדג אפשר לסדר על צלחות יום לפני ולעטוף בניילון נצמד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר