עגבניה טרייה ממולאת בעדשים, פומלה ופלפלים קלויים

 

6 מנות
המרכיבים:
6 עגבניות גדולות-בינוניות שלמות
1 כוס עדשים חומות
1 כף שום כתוש
1 פלפל אדום קלוי בתנור, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות
1 פלפל צהוב קלוי בתנור, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות
1/2 פומלה מקופלת לבשר הפומלה בלבד

אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים את המים ומבשלים את העדשים במשך 35 דקות, רק עד שיתרככו.
מסננים את העדשים ומשהים בצד.
חותכים את ראש העגבנייה לרוחב ושומרים, מרוקנים את תוכן העגבנייה בעזרת כפית.

מכינים את המילוי:
מערבבים בקערה את העדשים, הפומלה, הפלפלים הקלויים והשום. מתבלים במלח ופלפל, שמן זית ומעט חומץ בלסמי.
ממלאים את העגבניות המרוקנות בתערובות המילוי, סוגרים עם מכסה העגבניה שהסרנו, ומגישים.


מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה