עגבניה טרייה ממולאת בעדשים, פומלה ופלפלים קלויים

6 מנותהמרכיבים:6 עגבניות גדולות-בינוניות שלמות1 כוס עדשים חומות1 כף שום כתוש1 פלפל אדום קלוי בתנור, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות1 פלפל צהוב קלוי בתנור, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות1/2 פומלה מקופלת לבשר הפומלה בלבדאופן ההכנה:בסיר גדול מרתיחים את המים ומבשלים את העדשים במשך 35 דקות, רק עד שיתרככו.מסננים את העדשים ומשהים בצד.חותכים את ראש העגבנייה לרוחב ושומרים, מרוקנים את תוכן העגבנייה בעזרת כפית.מכינים את המילוי:מערבבים בקערה את העדשים, הפומלה, הפלפלים הקלויים והשום. מתבלים במלח ופלפל, שמן זית ומעט חומץ בלסמי.ממלאים את העגבניות המרוקנות בתערובות המילוי, סוגרים עם מכסה העגבניה שהסרנו, ומגישים.מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.  

6 מנות
המרכיבים:
6 עגבניות גדולות-בינוניות שלמות
1 כוס עדשים חומות
1 כף שום כתוש
1 פלפל אדום קלוי בתנור, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות
1 פלפל צהוב קלוי בתנור, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות
1/2 פומלה מקופלת לבשר הפומלה בלבד

אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים את המים ומבשלים את העדשים במשך 35 דקות, רק עד שיתרככו.
מסננים את העדשים ומשהים בצד.
חותכים את ראש העגבנייה לרוחב ושומרים, מרוקנים את תוכן העגבנייה בעזרת כפית.

מכינים את המילוי:
מערבבים בקערה את העדשים, הפומלה, הפלפלים הקלויים והשום. מתבלים במלח ופלפל, שמן זית ומעט חומץ בלסמי.
ממלאים את העגבניות המרוקנות בתערובות המילוי, סוגרים עם מכסה העגבניה שהסרנו, ומגישים.


מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר