עוגיות וופי פאי

אפייה: 40 עוגיות או 20 סנדוויצ'ים, תנור מחומם מראש ל-180 מעלותחומרים:עוגיות:190 גרם (1/3+1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר כמו זה של הטחנות הגדולות של א"י2 כפות אבקת קקאו1/2 כפית אבקת סודה לשתייהקמצוץ מלח120 גרם חמאה רכה100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן 60 גרם (1/4 כוס דחוסה) סוכר חום1 ביצה1 כפית תמצית וניל איכותית1.5 כפות צבע מאכל אדום (אפשר להוסיף יותר או פחות, תלוי בעומק הצבע שרוצים לקבל)למילוי:115 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ "פילדלפיה")60 גרם חמאה רכה300 גרם (2.5 כוסות) אבקת סוכר מנופה1 כפית תמצית וניל איכותית או משחת ונילאופן ההכנה:עוגיות:מערבבים בקערה בינונית קמח, אבקת קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.בקערת מיקסר ובה וו גיטרה, מערבבים חמאה, סוכר לבן וסוכר חום כ-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת מרקם אוורירי ובהיר. מנקים את צדדי המיקסר עם לקקן, ומוסיפים את הביצה. מערבבים במהירות נמוכה עד לאיחוד.מוסיפים את תמצית הווניל ואת צבע המאכל האדום, ומערבבים עד להטמעה.מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק עד להטמעה של הקמח. מעבירים את הבצק למקרר ל-30 דקות לפחות.מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.מוציאים את הבצק מהמקרר, ויוצרים כדורים בגודל כפית. מניחים על נייר האפייה, כ-5 ס"מ זה מזה.אופים במרכז התנור, 8-6 דקות, או עד שהעוגיות נראות יבשות בחלקן העליון.מקררים על התבנית כ-3 דקות. מעבירים לרשת צינון לקירור מלא.למילוי:מערבבים בקערת מיקסר ובה וו גיטרה, גבינת שמנת וחמאה, במהירות בינונית-גבוהה, עד קבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-5 דקות.מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר המנופה. מערבבים עד לאיחוד.מוסיפים את תמצית הווניל ומגבירים את המהירות לבינונית-גבוהה. מערבבים כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.הרכבה:מזלפים או מורחים בכפית את המילוי על אחת מהעוגיות. מניחים את החלק העליון של העוגיות מעל המילוי. אפשר לקשט בשוקולד לבן מומס.אפשר לאכסן את העוגיות בכלי אטום במקרר עד שבוע ימים.למידע נוסף ולמתכונים

אפייה: 40 עוגיות או 20 סנדוויצ'ים, תנור מחומם מראש ל-180 מעלות

חומרים:
עוגיות:

190 גרם (1/3+1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר כמו זה של הטחנות הגדולות של א"י
2 כפות אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
קמצוץ מלח
120 גרם חמאה רכה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר לבן
60 גרם (1/4 כוס דחוסה) סוכר חום
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל איכותית
1.5 כפות צבע מאכל אדום (אפשר להוסיף יותר או פחות, תלוי בעומק הצבע שרוצים לקבל)

למילוי:
115 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ "פילדלפיה")
60 גרם חמאה רכה
300 גרם (2.5 כוסות) אבקת סוכר מנופה
1 כפית תמצית וניל איכותית או משחת וניל

אופן ההכנה:
עוגיות:

מערבבים בקערה בינונית קמח, אבקת קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.
בקערת מיקסר ובה וו גיטרה, מערבבים חמאה, סוכר לבן וסוכר חום כ-3 דקות במהירות בינונית, עד לקבלת מרקם אוורירי ובהיר.
מנקים את צדדי המיקסר עם לקקן, ומוסיפים את הביצה. מערבבים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מוסיפים את תמצית הווניל ואת צבע המאכל האדום, ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה רק עד להטמעה של הקמח.
מעבירים את הבצק למקרר ל-30 דקות לפחות.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, ויוצרים כדורים בגודל כפית. מניחים על נייר האפייה, כ-5 ס"מ זה מזה.
אופים במרכז התנור, 8-6 דקות, או עד שהעוגיות נראות יבשות בחלקן העליון.
מקררים על התבנית כ-3 דקות. מעבירים לרשת צינון לקירור מלא.

למילוי:
מערבבים בקערת מיקסר ובה וו גיטרה, גבינת שמנת וחמאה, במהירות בינונית-גבוהה, עד קבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-5 דקות.
מנמיכים את המהירות ומוסיפים את אבקת הסוכר המנופה. מערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את תמצית הווניל ומגבירים את המהירות לבינונית-גבוהה.
מערבבים כ-3 דקות, עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.

הרכבה:
מזלפים או מורחים בכפית את המילוי על אחת מהעוגיות.
מניחים את החלק העליון של העוגיות מעל המילוי.
אפשר לקשט בשוקולד לבן מומס.
אפשר לאכסן את העוגיות בכלי אטום במקרר עד שבוע ימים.

למידע נוסף ולמתכונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר