fbpx

עוגיות פקאן וקפה

חומרים: 300 גרם קמח חיטה לבן180 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביותקורט מלח85 גרם אבקת סוכר30 גרם תמצית קפה TIERRA של לוואצה100 גרם פקאנים קצוציםאופן ההכנה:מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים, מלבד אבקת הסוכר והקפה. מעבדים עד קבלת מסת פירורים קטנים ואחידים. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים קלות. מערבבים את המיקסר במהירות איטית ומוספים את הקפה עד לקבלת בצק אחיד בלבד. מקררים את הבצק היטב בצורת דיסקית מנויילנת. חותכים לצינורות ומגלגלים כל צינור לגליל אחיד בעובי הרצוי ומכניסים להקפאה. כאשר הגלילים קפואים, טובלים כל גליל במים, מנערים היטב ומגלגלים בסוכר חום בהיר. פורסים לעיגולים בעובי של 7 מ"מ ומניחים על תבנית אפייה. אופים ב-160 מעלות כ-18 דקות.     חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
300 גרם קמח חיטה לבן
180 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
קורט מלח
85 גרם אבקת סוכר
30 גרם תמצית קפה TIERRA של לוואצה
100 גרם פקאנים קצוצים

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים, מלבד אבקת הסוכר והקפה.
מעבדים עד קבלת מסת פירורים קטנים ואחידים.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים קלות.
מערבבים את המיקסר במהירות איטית ומוספים את הקפה עד לקבלת בצק אחיד בלבד.
מקררים את הבצק היטב בצורת דיסקית מנויילנת.
חותכים לצינורות ומגלגלים כל צינור לגליל אחיד בעובי הרצוי ומכניסים להקפאה.
כאשר הגלילים קפואים, טובלים כל גליל במים, מנערים היטב ומגלגלים בסוכר חום בהיר.
פורסים לעיגולים בעובי של 7 מ"מ ומניחים על תבנית אפייה. אופים ב-160 מעלות כ-18 דקות.

 

 

חברת פאוזה מקבוצת מי עדן, משווקת קפה Lavazza בישראל, השיקה בינואר 2015 ארבעה טעמים חדשים של קפסולות קפה איטלקי איכותי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר