עוגת בננה עם קוסקוס מלא, אגוזי מלך ודבש חרובים טבעי

לתבנית אינגליש קייק או ל 8 תבניות אלומיניום חד פעמי גודל 10 חומרים: 100 גרם חמאה מומסת2 ביצים טרופות1 כוס סוכר 41 כוס דבש חרובים1 כוס קוסקוס מלא -מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה1 כוס קמח מלאחצי כוס אגוזי מלך גרוס2 כפיות אבקת אפיה1 שמנת מתוקה1 מקל וניל4 בננות בשלות חתוכות לפרוסותאופן ההכנה:לשמן תבנית אינגליש קייק או לחילופין תבניות אלומיניום קוטר 10 חד פעמי.לטרוף את הביצים, סוכר, ולהוסיף את החמאה המומסת.לערבב את הקמח, הקוסקוס, האגוזים, ואבקת האפייה. לערבב את השמנת עם זרעוני הווניל. להוסיף את 2 התערובות לבלילת הביצים, לסירוגין, ולערבב היטב.להוסיף את הבננות ולערבב.לצקת לתבנית/תבניות משומנות.לאפות בתנור שחומם מראש כ-35 עד 40 דקות בחום של 150 מעלות.להגיש חם או קר. בימי הקיץ החמים מומלץ לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה צונן.

לתבנית אינגליש קייק או ל 8 תבניות אלומיניום חד פעמי גודל 10

חומרים:
100 גרם חמאה מומסת
2 ביצים טרופות
1 כוס סוכר
41 כוס דבש חרובים
1 כוס קוסקוס מלא -מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
1 כוס קמח מלא
חצי כוס אגוזי מלך גרוס
2 כפיות אבקת אפיה
1 שמנת מתוקה
1 מקל וניל
4 בננות בשלות חתוכות לפרוסות

אופן ההכנה:
לשמן תבנית אינגליש קייק או לחילופין תבניות אלומיניום קוטר 10 חד פעמי.
לטרוף את הביצים, סוכר, ולהוסיף את החמאה המומסת.
לערבב את הקמח, הקוסקוס, האגוזים, ואבקת האפייה.
לערבב את השמנת עם זרעוני הווניל.
להוסיף את 2 התערובות לבלילת הביצים, לסירוגין, ולערבב היטב.
להוסיף את הבננות ולערבב.
לצקת לתבנית/תבניות משומנות.
לאפות בתנור שחומם מראש כ-35 עד 40 דקות בחום של 150 מעלות.
להגיש חם או קר.
בימי הקיץ החמים מומלץ לחמם מעט ולהגיש עם כדור גלידה צונן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר