עוגת גבינה ותותים

תבנית טארט מס' 26 גובה ½2חומרים:למלית גבינה:350 גרם שמנת (30% שומן) או גבינת מסקרפונה225 גרם שמנת מתוקה90 גרם סוכר4 ביצים לערךגרידה מחצי לימוןלבצק:180 גרם אבקת סוכר 630 גרם קמח 350 גרם חמאה 100 גרם ביציםלציפוי:1 סלסלת תותים ג'לי בטעם תותאופן ההכנה:מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ (הבצק צריך להיות קר). מעבירים לתבנית הטארט ואופים בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.לוקחים קערה ומערבבים בה את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.יוצקים את מלית הגבינות על בצק האפוי. אופים בחום של 160 מעלות למשך 7 דקות.לאחר מכן מורידים את החום ל- 140 מעלות ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להתייצבות המסה. מכן מצננים. חותכים תותים לפרוסות.מסדרים על עוגת הגבינות ומצפים בג'לי מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה. גוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]

תבנית טארט מס' 26 גובה ½2

חומרים:
למלית גבינה:
350 גרם שמנת (30% שומן) או גבינת מסקרפונה
225 גרם שמנת מתוקה
90 גרם סוכר
4 ביצים לערך
גרידה מחצי לימון

לבצק:
180 גרם אבקת סוכר
630 גרם קמח
350 גרם חמאה
100 גרם ביצים

לציפוי:
1 סלסלת תותים
ג'לי בטעם תות

אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
ניתן לשמור את יתרת הבצק במקפיא.
מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ (הבצק צריך להיות קר).
מעבירים לתבנית הטארט ואופים בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך.
מצננים היטב.
לוקחים קערה ומערבבים בה את כל רכיבי המלית עד המסת הסוכר.
יוצקים את מלית הגבינות על בצק האפוי.
אופים בחום של 160 מעלות למשך 7 דקות.
לאחר מכן מורידים את החום ל- 140 מעלות ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להתייצבות המסה.
מכן מצננים.
חותכים תותים לפרוסות.
מסדרים על עוגת הגבינות ומצפים בג'לי
מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.

גוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר