עוגת גבינה פירורים פיסטוק

אפשר לשבור את שגרת הלבן של חג שבועות עם מתכון לעוגת גבינה ירוקה חומרים למלית הגבינה:500 גר' גבינה 5%חצי כוס אבקת סוכר1 חבילת פודינג אינסטנט וניל2 חבילות מקצפת1 כוס חלב1 כפית מיץ לימון טריחומרים לפירורים:75 גרם מחית פיסטוקכוס וחצי קמח200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות שני שליש כוס סוכראופן ההכנה:מערבבים בקערה היטב את הגבינה הלבנה, אבקת הסוכר ופודינג אינסטנט וניל וכפית מיץ לימון עד שהתערובת אחידה. בקערה נפרדת מקציפים 2 מקצפת וכוס חלב עד לקבלת מרקם גבינתי.  מאחדים בקערה אחת בצורה קיפולית את שתי התערובות שנוצרו, לתערובת אחידה.  לשים במעבד מזון את הקמח, סוכר,מחית הפיסטוק, קוביות החמאה הקרה (יש להוסיף את הקוביות בהדרגה) עד לקבלת בצק פירורי.  מניחים את התערובת בתבנית עם נייר אפייה.אופים ב- 180 מעלות בתנור שחומם מראש – עד להזהבה. מצננים ומפוררים את התערובת לפירורים.מהדקים את הפירורים היטב בתחתית תבנית בקוטר 26.יוצקים מעל את תערובת הגבינה.מפוררים מעל את הפירורים שנותרו.

אפשר לשבור את שגרת הלבן של חג שבועות עם מתכון לעוגת גבינה ירוקה

חומרים למלית הגבינה:
500 גר' גבינה 5%
חצי כוס אבקת סוכר
1 חבילת פודינג אינסטנט וניל
2 חבילות מקצפת
1 כוס חלב
1 כפית מיץ לימון טרי

חומרים לפירורים:
75 גרם מחית פיסטוק
כוס וחצי קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
שני שליש כוס סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה היטב את הגבינה הלבנה, אבקת הסוכר ופודינג אינסטנט וניל וכפית מיץ לימון עד שהתערובת אחידה.
בקערה נפרדת מקציפים 2 מקצפת וכוס חלב עד לקבלת מרקם גבינתי. 
מאחדים בקערה אחת בצורה קיפולית את שתי התערובות שנוצרו, לתערובת אחידה. 
לשים במעבד מזון את הקמח, סוכר,מחית הפיסטוק, קוביות החמאה הקרה (יש להוסיף את הקוביות בהדרגה) עד לקבלת בצק פירורי. 
מניחים את התערובת בתבנית עם נייר אפייה.
אופים ב- 180 מעלות בתנור שחומם מראש – עד להזהבה. 
מצננים ומפוררים את התערובת לפירורים.
מהדקים את הפירורים היטב בתחתית תבנית בקוטר 26.
יוצקים מעל את תערובת הגבינה.
מפוררים מעל את הפירורים שנותרו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר