עוגת גבינה של טאטי בייקרי

בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים. צילום דניאל לילה
שף קונדיטורית עפרי גרינהוט מטאטי בייקרי מציעה מתכון לעוגת גבינה ביתית. ההכנה בתבנית בקוטר 20 ס"מ

רכיבים

85 ג' חלמון

70 ג' סוכר  1

5 ג' וניל

315 ג' גבינת שמנת 30%

315 ג' גבינה לבנה 9%

113 ג' שמנת חמוצה

28 ג' קורנפלור

21 ג' אינסטנט פודינג

82 ג' חלבון

100 ג'  סוכר 2

צילום דניאל לילה
צילום דניאל לילה

אופן ההכנה

משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה על הדפנות.

בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים.

בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר 2 לקצף רך ויציב.

מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול.

אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.

מורידים את החום ל- 140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר