עוגת גבינה של טאטי בייקרי

שף קונדיטורית עפרי גרינהוט מטאטי בייקרי מציעה מתכון לעוגת גבינה ביתית. ההכנה בתבנית בקוטר 20 ס"מ

בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים. צילום דניאל לילה
בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים. צילום דניאל לילה

רכיבים

85 ג' חלמון

70 ג' סוכר  1

5 ג' וניל

315 ג' גבינת שמנת 30%

315 ג' גבינה לבנה 9%

113 ג' שמנת חמוצה

28 ג' קורנפלור

21 ג' אינסטנט פודינג

82 ג' חלבון

100 ג'  סוכר 2

צילום דניאל לילה
צילום דניאל לילה

אופן ההכנה

משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה על הדפנות.

בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים.

בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר 2 לקצף רך ויציב.

מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול.

אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.

מורידים את החום ל- 140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה