עוגת גבינת גן עדן

עוגת גבינת גן עדן – עוגת גבינה אפויה צחורה כשלג ופירות אדומים.מתאימה לתבנית בקוטר 19-20 ס"מ.זו עוגת גבינה אפויה שלא מצריכה תהליך הכנה מורכב, בעלת מרקם נימוח ומאוד עדין שאותה אני אוהב יום-יומיים לאחר הוצאתה מן התנור. אני אוהב להכניסה למקרר בכך היא מתייצבת ומשתבחת בטעמיה. ניתן לשלב "פרי הדר" כלימון, תפוז, ליים וכו'.הטכניקה של אפיית העוגה מאוד מעניינת ושונה מאוד משאר עוגות הגבינה האחרות.חומרים לקלתית:100 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים.70 גרם חמאה מומסת. אופן ההכנה:מחממים תנור ל- c150.מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית משומנת בקוטר 19-20 ס"מ ומהדקים.שומרים במקרר.למלית הגבינה:750 גרם גבינה 5% רכה.70 גרם סוכר.300 גרם שמנת חמוצה 15% (גביע וחצי).80 גרם אינסנט פודינג לבן (שקית).1 ביצה XLמעט גרידה מתפוז/לימון.לדקורציה:סלסלת פטל אדום טרי (120 גר').סלסלת אוכמניות טריות (120 גר').מעט אבקת סוכר.מכינים את המלית: מערבלים את כל המצרכים: גבינה, סוכר, שמנת חמוצה, אינסנט פודינג, ביצה וגרידה בקערת ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.אפייה:יוצקים לתבנית ואופים כ-10 דקות.  מורידים את הטמפרטורה ל- 120c ואופים עוד כ-45 דקות עד שהתערובת מתייצבת.שומרים במקרר עד שבוע ימים.ניתן לשלב פירות טריים מעל העוגה. רצוי פירות אדומים מעט חמצמצים, ומפדרים אבקת סוכר.גיוון: ניתן לשלב ציפוי יוגורט ואבקת סוכר.

עוגת גבינת גן עדן – עוגת גבינה אפויה צחורה כשלג ופירות אדומים.
מתאימה לתבנית בקוטר 19-20 ס"מ.
זו עוגת גבינה אפויה שלא מצריכה תהליך הכנה מורכב, בעלת מרקם נימוח ומאוד עדין שאותה אני אוהב יום-יומיים לאחר הוצאתה מן התנור.
אני אוהב להכניסה למקרר בכך היא מתייצבת ומשתבחת בטעמיה. ניתן לשלב "פרי הדר" כלימון, תפוז, ליים וכו'.
הטכניקה של אפיית העוגה מאוד מעניינת ושונה מאוד משאר עוגות הגבינה האחרות.

חומרים לקלתית:
100 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים.
70 גרם חמאה מומסת.

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- c150.
מכינים את הבסיס:
מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה לתערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתבנית משומנת בקוטר 19-20 ס"מ ומהדקים.
שומרים במקרר.

למלית הגבינה:
750 גרם גבינה 5% רכה.
70 גרם סוכר.
300 גרם שמנת חמוצה 15% (גביע וחצי).
80 גרם אינסנט פודינג לבן (שקית).
1 ביצה XL
מעט גרידה מתפוז/לימון.

לדקורציה:
סלסלת פטל אדום טרי (120 גר').
סלסלת אוכמניות טריות (120 גר').
מעט אבקת סוכר.

מכינים את המלית:
מערבלים את כל המצרכים: גבינה, סוכר, שמנת חמוצה, אינסנט פודינג, ביצה וגרידה בקערת ערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.

אפייה:
יוצקים לתבנית ואופים כ-10 דקות. 
מורידים את הטמפרטורה ל- 120c ואופים עוד כ-45 דקות עד שהתערובת מתייצבת.
שומרים במקרר עד שבוע ימים.
ניתן לשלב פירות טריים מעל העוגה. רצוי פירות אדומים מעט חמצמצים, ומפדרים אבקת סוכר.

גיוון:
ניתן לשלב ציפוי יוגורט ואבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר