עוגת גזר ובננה

מצרכים1 וחצי כוסות גזר מגורר דקחצי כוס מחית בננות בשלות2 כוסות קמח2 כפיות סודה לשתיה1 כפית קינמוןקורט מלח1 כוס שמן1 כוס סוכר רגיל1 כוס סוכר דמררה4 ביצים1 כוס אננס משומר, קצוץ ומטוגןשליש כוס אגוזי פקאן קצוציםאופן ההכנה1. שמים בקערה את הקמח, הסודה, הקינמון והמלח ומערבבים היטב.2. בקערה אחרת מערבבים את השמן, שני סוגי הסוכר והביצים עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הגזר, הבננות, האננס ואגוזי הפקאן ומערבבים היטב.4. יוצקים את העיסה לתבנית משומנת ואופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) עד שהעוגה משחימה וסכין שננעצת במרכזה יוצאת נקייה.5. מוציאים מהתנור, מצננים על רשת בטמפרטורת החדר ומגישים

מצרכים
1 וחצי כוסות גזר מגורר דק
חצי כוס מחית בננות בשלות
2 כוסות קמח
2 כפיות סודה לשתיה
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר רגיל
1 כוס סוכר דמררה
4 ביצים
1 כוס אננס משומר, קצוץ ומטוגן
שליש כוס אגוזי פקאן קצוצים

אופן ההכנה
1. שמים בקערה את הקמח, הסודה, הקינמון והמלח ומערבבים היטב.

2. בקערה אחרת מערבבים את השמן, שני סוגי הסוכר והביצים עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.

3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הגזר, הבננות, האננס ואגוזי הפקאן ומערבבים היטב.

4. יוצקים את העיסה לתבנית משומנת ואופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) עד שהעוגה משחימה וסכין שננעצת במרכזה יוצאת נקייה.

5. מוציאים מהתנור, מצננים על רשת בטמפרטורת החדר ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר