עוגת גזר ובננה

 

מצרכים
1 וחצי כוסות גזר מגורר דק
חצי כוס מחית בננות בשלות
2 כוסות קמח
2 כפיות סודה לשתיה
1 כפית קינמון
קורט מלח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר רגיל
1 כוס סוכר דמררה
4 ביצים
1 כוס אננס משומר, קצוץ ומטוגן
שליש כוס אגוזי פקאן קצוצים

אופן ההכנה
1. שמים בקערה את הקמח, הסודה, הקינמון והמלח ומערבבים היטב.

2. בקערה אחרת מערבבים את השמן, שני סוגי הסוכר והביצים עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.

3. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הגזר, הבננות, האננס ואגוזי הפקאן ומערבבים היטב.

4. יוצקים את העיסה לתבנית משומנת ואופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) עד שהעוגה משחימה וסכין שננעצת במרכזה יוצאת נקייה.

5. מוציאים מהתנור, מצננים על רשת בטמפרטורת החדר ומגישים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה