עוגת דבש מתובלת

חומרים ל- 4-3 תבניות אינגליש קייק:- 250 ג' סוכר- 250 ג' דבש דבורים טהור- 250 סמ"ק שמן- 5 ביצים – 450 ג' קמח מנופה- 8 ג' אבקת אפייה- 8 ג' סודה לשתייה- 5 ג' קינמון טחון- 3 ג' ציפורן טחון- 1 כף אבקת קפה נמס- גרידת לימון ותפוז- 50 ג' שקדים שלמים גרוסים גס- 1 תפו"ע גרנדסמיט מגורר- 50 ג' צימוקים בהירים- 1/2 כפית כוסברה טחונה- 1/2 כפית זירעוני כמוןאופן ההכנה:- מערבבים בקערה דבש, סוכר, שמן וביצים ותערובת אחידה.- מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים יחד עם התפוח המגורר.- מערבבים היטב ויוצקים לתבניות ממורגנות ומקומחות.- אופים בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות למשך כ- 1 שעה, ובודקים את העוגות בעזרת קיסם עץ עד שיוצא נקי ויבש.- מצננים ומגישים .  מכללת השף" מכשירה בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, עיצוב והפקת אירועים וקצבות (בנתניה)  תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774. ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, טל': 1-700-500-034. באר-שבע – מלון "גולדן טוליפ", טל': 1-700-700-572. חיפה – שד' ההסתדרות, טל': 1-700-500-764, נתניה – מקדונלד 5, 1700-700-690

חומרים ל- 4-3 תבניות אינגליש קייק:
– 250 ג' סוכר
– 250 ג' דבש דבורים טהור
– 250 סמ"ק שמן
– 5 ביצים
– 450 ג' קמח מנופה
– 8 ג' אבקת אפייה
– 8 ג' סודה לשתייה
– 5 ג' קינמון טחון
– 3 ג' ציפורן טחון
– 1 כף אבקת קפה נמס
– גרידת לימון ותפוז
– 50 ג' שקדים שלמים גרוסים גס
– 1 תפו"ע גרנדסמיט מגורר
– 50 ג' צימוקים בהירים
– 1/2 כפית כוסברה טחונה
– 1/2 כפית זירעוני כמון

אופן ההכנה:
– מערבבים בקערה דבש, סוכר, שמן וביצים ותערובת אחידה.
– מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים יחד עם התפוח המגורר.
– מערבבים היטב ויוצקים לתבניות ממורגנות ומקומחות.
– אופים בתנור שחומם מראש לחום 160 מעלות למשך כ- 1 שעה, ובודקים את העוגות בעזרת קיסם עץ עד שיוצא נקי ויבש.
– מצננים ומגישים . 

מכללת השף" מכשירה בתחומי הטבחות, הקונדיטוריה, עיצוב והפקת אירועים וקצבות (בנתניה) 
תל-אביב – בניין עתיד, רח' החרש 8, טל': 1-700-500-774. ירושלים – בית הארחה בית וגן, רח' הפסגה 8, טל': 1-700-500-034. באר-שבע – מלון "גולדן טוליפ", טל': 1-700-700-572. חיפה – שד' ההסתדרות, טל': 1-700-500-764, נתניה – מקדונלד 5, 1700-700-690

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר