עוגת מיקדו תפוזים

 

זמן הכנה: 10 דקות

רכיבים עבור 4 סועדים:
2 מנגו
2 תפוחי עץ
4 תפוזים
בזיליקום
מספר פרי פטל

אופן ההכנה:
יש לפרוס את פירות המנגו, המלון והתפוחים בתוך קערת מעבד המזון הבינונית המצוידת בדיסקית פריסה לחיתוך אטריות טליאטלה רחבות.
יש לסחוט את התפוזים בעזרת מסחטת פרי ההדר.
בתוך הקערה הקטנה יש לקצוץ את הבזיליקום, ולהשרות אותו בתוך מיץ התפוזים.
יש לשים את רצועות הפרי בתוך צלחת, ולהשקות את הכל באמצעות מיץ התפוזים.
ניתן לקשט באמצעות פרי הפטל ומספר עלי בזיליקום.
יש להגיש צונן מאוד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה