עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

 

חומרים לבסיס:
5 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
150 גר' קוקוס טחון
להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף קשה אך מבריק.
להוסיף את הקוקוס ולערבב.
לשטח בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, או מלבנית.
לאפות בתנור בחום של 180 כ- 20 דקות עד שהחלק העליון מתקשה. להוציא ולקרר.

להכנת המוס:
200 גר' שוקולד מריר
5 חלמונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
½ 1 כפות סוכר

להמיס את השוקולד באמבטיית מים. כשנמס להוסיף את החלמונים אחד אחד ולערבב.
להקציף שמנת מתוקה וסוכר.
לערבב השמנת והשוקולד.
לשים את המוס על הבסיס האפוי, ולשים במקרר למספר שעות (אפשר גם להקפיא).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה