fbpx

עוגת קרם ברולה בתבנית טורט

אופים 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת במרכז. מצננים כ-60 דקות בטמפרטורת החדר. מכסים עם ניילון נצמד ולמקרר ל-4 שעות
שרית אלבז מחנות הממתקים אונליין ' SweetPlace- מתוק של מקום' מציעה מתכון קל להכנה של עוגת קרם ברולה ובכזאת קלילות תוכלו להמתיק כל אירוע חברתי או משפחתי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים לברולה

3-4 כפיות סוכר

לבסיס

250 גרם ביסקוויטים טחונים לאבקה

125 גרם חמאה מומסת

למלית

500 גרם גבינה לבנה 5%

1 גביע גבינת נפוליאון

1 גביע שמנת חמוצה

1 כוס סוכר (200 גרם)

2 כפיות תמצית וניל

⅛ כפית מלח

5 ביצים L

½ כוס קורנפלור (70 גרם)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 170 מעלות ומשמנים תבנית.

בקערה מערבבים ביסקוויטים וחמאה ומהדקים לתבנית לדפנות.  אופים 10 דקות ומצננים.

בקערה שמים גבינות, שמנת חמוצה, סוכר, סוכר וניל ומלח.

מערבבים לאיחוד.

מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד להטמעתן בבלילה.

מוסיפים קורנפלור ומערבבים לעיסה אחידה.

יוצקים מעל הבסיס האפוי (הביסקוויטים והחמאה בתהליך הראשוני)

מנמיכים תנור ל- 160 מעלות.

אופים 60-70 דקות עד שהעוגה זהובה ומעט רוטטת במרכז.

מצננים כ-60 דקות בטמפרטורת החדר.

מכסים עם ניילון נצמד ולמקרר ל- 4 שעות.

להגשה

כשמגישים את העוגה יש שתי אפשרויות:

מחממים תנור ל- 250 מעלות במצב גריל, מפזרים סוכר בחלק העליון של העוגה ואופים 2 דקות עד קרמול.

או: מפזרים סוכר באופן שווה על העוגה ומחממים עם ברנר.

להזמנת מתוקים מיוחדים מכל העולם במשלוח מהיר עד הבית

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר