עוגת תפוחים עם זיגוג לוטוס

תפוח וקרמל הם שילוב מנצח. כאן יצרנו את האפקט על ציפוי של עוגת תפוחים רכה ועסיסית בממרח לוטוס בעל הטעם הקרמלי. חומרים לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:לעוגה: 1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה1/2 כפית קינמון טחוןקורט מלח2 ביצים1/2 כוס פחות כף גדושה (100 גרם) סוכר דמררה1/2 כוס (100 גרם) סוכר1/2 כוס (120 מ"ל) שמן1 כפית תמצית וניל3 תפוחי עץ בינוניים קלופים ומגוררים גס (גרני סמית, יונתן או פינק ליידי)לזיגוג: 1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוסאופן ההכנה:מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.מכינים את העוגה:מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים מלח ומערבבים.טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שני סוגי סוכר, שמן ותמצית וניל. מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים תפוחים, מערבבים היטב לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית.אופים כ-55 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים. מזגגים:מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים אותו על העוגה ומחליקים.שומרים את העוגה עטופה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.צילום דניה ויינר

תפוח וקרמל הם שילוב מנצח. כאן יצרנו את האפקט על ציפוי של עוגת תפוחים רכה ועסיסית בממרח לוטוס בעל הטעם הקרמלי.

חומרים לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
לעוגה:
1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
1/2 כפית קינמון טחון
קורט מלח
2 ביצים
1/2 כוס פחות כף גדושה (100 גרם) סוכר דמררה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/2 כוס (120 מ"ל) שמן
1 כפית תמצית וניל
3 תפוחי עץ בינוניים קלופים ומגוררים גס (גרני סמית, יונתן או פינק ליידי)
לזיגוג:
1/2 כוס (150 גרם) ממרח לוטוס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את העוגה:
מנפים לקערה קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים מלח ומערבבים.
טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שני סוגי סוכר, שמן ותמצית וניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים לתערובת אחידה.
 מוסיפים תפוחים, מערבבים היטב לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
אופים כ-55 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מצננים.

מזגגים:
מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל ומערבבים היטב.
יוצקים אותו על העוגה ומחליקים.
שומרים את העוגה עטופה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.

צילום דניה ויינר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר