עוגת תפוחי עץ בחושה

עוגה עשירה, פשוטה מאד להכנה, בקערה אחת – כשרה לפסח.חומרים (לסיר פלא או ל- 3 תבניות "אינגליש קייק"):1/3 1 כוסות סוכר4 ביציםקורט מלח1/2 1 כוסות קמח תפו"א1/2 1 כוסות קמח מצה1/2 3 כפיות אבקת אפייה1 כוס שמן3/4 כוס מיץ תפוחים1/2 3 כפיות תמצית וניל5 תפוחים (קלופים וחתוכים לקוביות)2 כפות סוכר2 כפיות קינמון1/2 כוס צימוקים (מושרים ברום)1 כוס אגוזי מלך (קצוצים גס)אופן ההכנה: מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.מערבלים את השמן, המיץ ותבנית הווניל.טורפים במערבל היטב את הסוכר, הביצים והמלח.מתחילים להוסיף לבלילה לסירוגין את תערובת הקמח, ואת תערובת המיץ.מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבלים.מחלקים בין התבניות המשומנות ואופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות.

עוגה עשירה, פשוטה מאד להכנה, בקערה אחת – כשרה לפסח.

חומרים (לסיר פלא או ל- 3 תבניות "אינגליש קייק"):
1/3 1 כוסות סוכר
4 ביצים
קורט מלח
1/2 1 כוסות קמח תפו"א
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 3 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוחים
1/2 3 כפיות תמצית וניל
5 תפוחים (קלופים וחתוכים לקוביות)
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
1/2 כוס צימוקים (מושרים ברום)
1 כוס אגוזי מלך (קצוצים גס)

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
מערבלים את השמן, המיץ ותבנית הווניל.
טורפים במערבל היטב את הסוכר, הביצים והמלח.
מתחילים להוסיף לבלילה לסירוגין את תערובת הקמח, ואת תערובת המיץ.
מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבלים.
מחלקים בין התבניות המשומנות ואופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש
ל- 175 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר