עוגת תפוחי עץ בחושה

 

עוגה עשירה, פשוטה מאד להכנה, בקערה אחת – כשרה לפסח.

חומרים (לסיר פלא או ל- 3 תבניות “אינגליש קייק”):
1/3 1 כוסות סוכר
4 ביצים
קורט מלח
1/2 1 כוסות קמח תפו”א
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 3 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוחים
1/2 3 כפיות תמצית וניל
5 תפוחים (קלופים וחתוכים לקוביות)
2 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
1/2 כוס צימוקים (מושרים ברום)
1 כוס אגוזי מלך (קצוצים גס)

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.
מערבלים את השמן, המיץ ותבנית הווניל.
טורפים במערבל היטב את הסוכר, הביצים והמלח.
מתחילים להוסיף לבלילה לסירוגין את תערובת הקמח, ואת תערובת המיץ.
מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבלים.
מחלקים בין התבניות המשומנות ואופים כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש
ל- 175 מעלות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה